📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój stary mówił, że do szkoły miał dwa kilometry pod górkę piechotą.
Jak widać inni mieli jeszcze gorzej...
Jak widać inni mieli jeszcze gorzej...
Zamknijcie te pizdy!!! Pizdy
Britney chyba miała kiepski dzień.
"Get out of my way nigga!!!" Jak zwykle naczelne w najwiekszej panice i najmniej konstruktywne jesli chodzi o wypadki cywilzacyjne.
Zajebiste ujęcie. Czasem jak jechałem autokarem robiłem sobie symulacje jakby wszystkich porozrzucało w takiej sytuacji.
pawlik2000 napisał/a:
Przecież nie mieli zapiętych nie widzisz.
Dlatego murzyn jest winny spowodowania wypadek. Dożywocie jak nic
Szympans w szoku musiał być skoro nie zaczął przeszukiwać plecaków tylko uciekł. Widać nawet zwierzęta mają jakąś hierarchię odruchów bezwarunkowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów