Dlaczego kobiety są niesamowite? Filmik wam to powie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kobiety są niesamowite bo:
-mają cycki
-gotują
-czasem nie mają kutasa (serio... wiem ciężko uwierzyć)
W tym filmiku właściwie niczego z tych trzech aspektów kobiety nie ma.
-mają cycki
-gotują
Nie wiem czemu ale każdy taki filmik z dobrym klimatem i podkładem motywuje mnie jakoś do życia, tak że nagle chce mi się wydusić z siebie wszystkie możliwości do realizowania celu.
Sadistic mnie zmienia, no ku**wa wpłacę tu kiedyś 100 tys za to że ten portal zmienił moje życie
Sadistic mnie zmienia, no ku**wa wpłacę tu kiedyś 100 tys za to że ten portal zmienił moje życie
metalhead1 napisał/a:
Kobiety są niesamowite bo:
-mają cycki
-gotują
Wiedziałem, kurwa, że trafi się taki komentarz, no po prostu, kurwa wiedziałem... i masz racje... W tym filmiku też są cycki i niezłe dupy Oglądaj i nie pierdol.
Tyle, że takich kobiet nie ma... Może w papirusach dla dzieci, ale w rzeczywistości...
Dajcie mi namiary na taką dupę, chociażby po to, abym mógł zarobić od niej wpierdol!
Dajcie mi namiary na taką dupę, chociażby po to, abym mógł zarobić od niej wpierdol!
Powstrzymajcie je zanim zaczną nam wszystkie z Kuchni spierdalać!!!
za dupeczki brow
teraz to kupię karnet na aerobik swojej żonie-może też tak nogi będzie rozkładać
Nie ma warto czekać do końca. Myślałem że jakieś cycki będą, bądź wyskoczy babka z fujarką..
przeciez nie kazda tak potrafi takze idac twoim tokiem rozumowania nie wszystkie sa zajebiste wiec qrwa czemu klamiesz? ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów