📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry sadol, zamiast mu pomóc to zdjęcia robi
Kiedyś myślałem że przejechanie zasrańca urasta do rangi prawie niemożliwych, jednak to mocno podnosi poprzeczkę.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Coraz czesciej mysle, ze ten swiat to matrix i jego admin czasem sobie jaja robi dla beki
Turbiny wiatrowe zabijają tysiące ptaków rocznie. "Ale przecież samochody też"
Szybciej w totka wygram niż przytrzasnę drzwiami zasrańca.
PsikutaBezS napisał/a:
Turbiny wiatrowe zabijają tysiące ptaków rocznie. "Ale przecież samochody też"
Cytat:
Badania przeprowadzone w Norwegii wykazały, że pomalowanie na czarno jednej z łopat elektrowni wiatrowych może zmniejszyć śmiertelność ptaków zderzających się z łopatami wiatraków nawet o 70 proc.
Źródło gramwzielone.pl/energia-wiatrowa/103720/norwegowie-odkryli-jak-zmniejs...
Gdyby zielonym zależało na ochronie środowiska, to zamiast malować "STOP CO2" na chłodniach kominowych, to by malowali łopaty na czarno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów