📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zobaczyłem pasata w tedeiku i wyłączyłem. Z gówna bata nie ukręcisz.
Myslalem, ze ktos sie wyjebie czy cos..
Ogólnie nie mam nic do tuningu ze smakiem, ale zrobić taką "glebę" autu żeby nie dało się tym jeździć ? No ale co kto lubi
MUodyy napisał/a:
rekin to bmw e21 był a to o którym mówisz to e30Biały rekin z 2:30 jest po prostu kurwa piekny!
Pedały z Blacharami w Bolidach Młodzieży Wiejskiej albo inaczej Będziesz Miał Wypadek albo Wiocha Viwatuje hehe .
Przynajmniej nie siedza a jesli ktos ma pasje to i porozmawiac pojedzie co i jak
po tytule myslałem, że się ktoś wyjebie a tu chuj...
Smokudg napisał/a:
Zobaczyłem pasata w tedeiku i wyłączyłem. Z gówna bata nie ukręcisz.
To pokaż swojego Matiza na LPG, a potem się wymądrzaj
Dla tych którzy mają pasje a nie dupcom fleki jak olo301...Polecam hdcars.net
Oglądać bez dźwięku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów