Znany i lubiany dziennikarz, pisarz, publicysta, krytyk kulinarny i podróżnik sprawdza, jakie echo wywołuje studnia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ większość up:
Nie wstyd wam prowadzić dyskusję w ten sposób? Jak czytam Wasze posty to potwierdza to regułę, że w każdej grupie społecznej większość ludzi jest niepełnosprawna umysłowo. Nie ma różnicy czy prawak, czy lewak czy "centrak". Ogarnijcie się bo wylewnie kubłów pomyj na siebie nawzajem jest żałosne i ostatecznie wszyscy kończycie ociekając gównem
Nie wstyd wam prowadzić dyskusję w ten sposób? Jak czytam Wasze posty to potwierdza to regułę, że w każdej grupie społecznej większość ludzi jest niepełnosprawna umysłowo. Nie ma różnicy czy prawak, czy lewak czy "centrak". Ogarnijcie się bo wylewnie kubłów pomyj na siebie nawzajem jest żałosne i ostatecznie wszyscy kończycie ociekając gównem
Hipopotamo, ale to nie nasza wina, że elektorat pisu to emeryty i roszczeniowe zjeby. Peo to bananowcy, a klasa średnia zapierdala na oba. Masz pomysł jak dotrzeć do takich jełopów? To napisz...
Jebać socjal i unie europejską.
A lewaki, geje, lesbijki, bażanty, transwestyci, kuropatwy, dziki i te wszystkie jelenie i łosie dupa cicho.
Zostańcie w domach jak macie głosować w kółko na bande która co chwile wymienia się korytem a za plecami opierdalają nas razem z kasy.
Kurwa otwórzcie oczy, ja niewiem jakim zjebem genetycznym trzeba być, żeby wierzyć w te telewizyjne mordy które ewidentnie kłamią do kamer. Zalemingowane państwo i ogłupione do oporu da się przekupić już nawet ich własnymi pieniędzmi.
Jedyna szansa dla tego kraju jak narazie to Konfederacja.
A lewaki, geje, lesbijki, bażanty, transwestyci, kuropatwy, dziki i te wszystkie jelenie i łosie dupa cicho.
Zostańcie w domach jak macie głosować w kółko na bande która co chwile wymienia się korytem a za plecami opierdalają nas razem z kasy.
Kurwa otwórzcie oczy, ja niewiem jakim zjebem genetycznym trzeba być, żeby wierzyć w te telewizyjne mordy które ewidentnie kłamią do kamer. Zalemingowane państwo i ogłupione do oporu da się przekupić już nawet ich własnymi pieniędzmi.
Jedyna szansa dla tego kraju jak narazie to Konfederacja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów