Jebać ziobre ;D
(jebanego kaczyńskiego śmiecia też)
P.S. Tusk to ruda zdradziecka kurwa na usługach angeli (wnuczki hitlera)
Masz rację jebać bosaka, brauna, oraz zjebanych prawaków z konfederacji.
Beneficjent 500+?
@up, po prostu popierdolony komunista. warzywo do pchania paczek w magazynie za 1820 netto. i piwo jest codziennie do dziennika telewizyjnego, jak za darmo.
Widzę że twoja erudycja jest na wysokim poziomie, żal patrzeć na takie osobniki bez krzty inteligencji, obracasz się w rynsztoku. Ale w każdym społeczeństwie jest potrzebny "idiota" żeby inni się pośmiali, gratuluję tak zaszczytnej roli.
Widzę że twoja erudycja jest na wysokim poziomie, żal patrzeć na takie osobniki bez krzty inteligencji, obracasz się w rynsztoku. Ale w każdym społeczeństwie jest potrzebny "idiota" żeby inni się pośmiali, gratuluję tak zaszczytnej roli.
przejrzałem twoje posty. nawet nie próbuj udawać wielce oczytanego, sieroto...
Są pewne granice nawet na Sadolu.
Ja tam nie jestem fanem ani lewej ani prawej ani żadnej innej strony , ale coś mi się wydaje, że wyzywanie bądź co bądź ministra od chujów chyba jest karalne.
Co Ty wiesz o granicach na sadolu, jak Ty jeszcze świeżynka tutaj- można powiedzieć.
przejrzałem twoje posty. nawet nie próbuj udawać wielce oczytanego, sieroto...
Lewackie ścierwo, nawet jak trochę odżydowiało i potrafi napisać poprawnie zdanie po polsku, to dalej jest zwykłym lewackim ścierwem. Erudycja może mu co najwyżej załatwić robotę u Szechtera w Wyborczej, z innymi lewackimi odpadami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów