18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Głębokie gardło
c................w • 2013-01-23, 20:42
zastanawiałem się czy to będzie pasować na sadistic. napewno będą komentarze typu: wypierdalaj na kwejka albo www.sadol.pl
skoro były leniwce, małpy, kozy, kotki i inne zvieratká, nadszedł czas na wyczyny chomika. pozdro użytkowniku svenson
Przed państwem: chomik vs paluszek
Zgłoś
pkh 2013-01-23, 20:45
Kurde, chyba musze sobie kupić znowu chomika. Może tym razem go nie przygniotę mopem..
Zgłoś
kuropatwa121 2013-01-23, 20:52 3
a ja kupie szczura. znowu. może tego nie wystrzele ze sznura na pranie
Zgłoś
Moby_Dick 2013-01-23, 21:29 31
A ja se kurwa kupie paluszki...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Cygan93 2013-01-23, 21:34 1
Po tytule myślałem, że coś innego
miły suprajs
Zgłoś
j2m2 2013-01-23, 21:58
dupą mu prawie wylazł ten paluszek
Zgłoś
Ronoaro 2013-01-23, 22:16 44
Pazerny jak Tusk.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
adik799 2013-01-23, 22:24 3
Nie wiedziałem, że jest taka strona jak sadol.pl, haha. Co za chłam, nie to co nasz Sadistic, mmm.
Zgłoś
wysokogatunkowy 2013-01-23, 22:42
Kolejny brudas z gryzoniami w łóżku. Przyznaj się że jesteś cyganem albo rumunem.
Zgłoś
Okash 2013-01-24, 0:16
Cytat:

Kolejny brudas z gryzoniami w łóżku. Przyznaj się że jesteś cyganem albo rumunem.

mieszańcem obu, do tego metalowcem!!!!1
Zgłoś
zioomJP 2013-01-24, 0:19
po tytule mialem na mysli co innego niz jakies homiki....
Zgłoś
stahkh 2013-01-24, 0:21
Myślałem, że albo ktoś tego chomika będzie jadł, albo go nakarmi przyrodzeniem kobiety sadistica...

Ale i tak spoko
Zgłoś
bania88 2013-01-24, 0:25
WOW zareklamowales sadol.pl to teraz juz mozesz sobie isc.
Zgłoś
Qbiini 2013-01-24, 0:36
to sie nie liczy!! nie chciałbym żeby mi ktoś pogryzł ptaszka i wsadził go sobie aż po krtań!! nie ważne kto to by był!! facet niewiasta czy kobieta sadistica!! chomik gra na kodach i tyle
Zgłoś
Cienió 2013-01-24, 1:31
Zawsze wiedziałem, że chomiki mają lekko nasrane w tych swoich malutkich główeczkach.

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów