W dniu 22 marca 2024 r. około godziny 08:00 zastępcy podstacji Wasco udzielili pomocy policji kolejowej BNSF w związku z pieszym potrąconym przez pociąg. Funkcjonariusze dowiedzieli się, że 27-letni Resendo Tellez usunął dowody z miejsca wypadku. Tellez został odnaleziony i aresztowany bez żadnych incydentów w związku z wieloma zaległymi nakazami aresztowania i zebraniem dowodów z miejsca zdarzenia. Przybyli śledczy BNSF i przejęli dochodzenie. Dalsze informacje można znaleźć w BNSF Railroad
W dniu 22 marca 2024 r. około godziny 08:00 zastępcy podstacji Wasco udzielili pomocy policji kolejowej BNSF w związku z pieszym potrąconym przez pociąg. Funkcjonariusze dowiedzieli się, że 27-letni Resendo Tellez usunął dowody z miejsca wypadku. Tellez został odnaleziony i aresztowany bez żadnych incydentów w związku z wieloma zaległymi nakazami aresztowania i zebraniem dowodów z miejsca zdarzenia. Przybyli śledczy BNSF i przejęli dochodzenie. Dalsze informacje można znaleźć w BNSF Railroad
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak będzie wyglądał świat za kilkaset lat ludzie się sami będą zjadać, bedzie coraz wincyj chorób psychicznych a dzieci beda sie rodzić zmutowane jak po jakiejś katastrofie ekologicznej lub nuklearnej, Geometryczny przyrost ludności na na świecie w 2124 przewiduje ich ~30miliardów (w porównaniu z ~ 2miliardami w 1924roku i 8miliardami teraz). Nie wyobrażam sobie funkcjonować w świecie gdzie istnieje 100mld ludzi gdzie wszystko jest zbrojone metalem i zalane betonem, gdzie wyjście do lasu, czy innego rezerwatu stanie się produktem eksportowym danego kraju za który będzie trzeba dobrze zapłacić. Wiem, odpłynąłem
Za kilkaset lat to ty od dawna w jamie będziesz leżał i gówno to cię będzie obchodziło.
Za kilkaset lat to ty od dawna w jamie będziesz leżał i gówno to cię będzie obchodziło.
To też nie jest takie oczywiste
To nie choroba, to prochy.Tak będzie wyglądał świat za kilkaset lat ludzie się sami będą zjadać, bedzie coraz wincyj chorób psychicznych
Na kilkaset lat prognoz nie ma co robić; do tej pory wydawało się że huj w bombki strzeli za lat kilkadziesiąt, teraz wygląda że jeszcze szybciej, i to nie z powodu prochów.
Ale na chwilę obecną u Chamburgerów jest pandemia właśnie prochów.
bedzie coraz wincyj chorób psychicznych
WINCYJ ??!
Pada dzisiaj w Białymstoku?
Pierwszy raz widzę mężczyznę z trzema nogami.
A ja widziałem psa z dwoma chujami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów