Żeby mu tylko nie zaszkodziło...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żeby mu tylko nie zaszkodziło...
Ale chłop musi mieć ból głowy od tego negatywnego akcentu. 23 sekundy dziamgania i już mi ciśnienie skoczyło, a co dopiero na codzień.
stopwar napisał/a:
Małpki to troskliwe matki:
Nie żebym był rasistą, ale ta małpka ma dość jasną skórę.
moze byś chciała sobie jeszcze zdjęcie z misiem z lasu zrobić ????
te cipy nadaja sie tylko do jednego, albo nie ....
te cipy nadaja sie tylko do jednego, albo nie ....
I zaraz świat obiegnie info o pierwszym przypadku małpiej ospy u Strusi w historii..
Lekkie skubnięcie w kciuk i już panika. Ptaki często tak mają. Ja jak karmiłem łabędzie to miałem kilka zadrapań, bo skubały palce, ale idzie wytrzymać.
szkoda że oka jej nie wydłubał
Niezle zoo, strus i 4 malpy
I ten jebany murzyński akcent kurwa.
TylerPL napisał/a:
Lekkie skubnięcie w kciuk i już panika. Ptaki często tak mają. Ja jak karmiłem łabędzie to miałem kilka zadrapań, bo skubały palce, ale idzie wytrzymać.
Czemu go do domu nie zabrałeś?? Trzeba było go oskubać i potem rosołek zrobić
John-Flopp napisał/a:
Kurwa... Jak słyszę tą czarną małpę, ten sposób w jaki wypowiada słowa no ja pierdole, zajebał bym kamieniem na miejscu.. Jak one mnie wkurwiają.
Nie zesraj się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów