📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja nie za PiSem, ale to śmieszne nie było. Już myślałem, że coś ciekawego usłyszę No dobra w oryginale jest jakieś pierdnięcie sprzed 3 tys. lat
MrLiquor napisał/a:
@0_rafiks_0
Uwaga pisior
Zdradze ci sekrekt. Tylko nie popusc z wrazenia. Zycie to cos wiecej niz PIS-PO. I zdarzaja sie tez inteligente zarty.
0_rafiks_0 napisał/a:
Zdradze ci sekrekt. Tylko nie popusc z wrazenia. Zycie to cos wiecej niz PIS-PO. I zdarzaja sie tez inteligente zarty.
Hameryki nie odkryłeś. Ja mam wysrane w politykę ale śmieszy mnie ból dupy pisiorow
A ten stonoga to siedzi znowu czy co tam się z nim wyrabia
suchysongoful napisał/a:
A ten stonoga to siedzi znowu czy co tam się z nim wyrabia
To bardzo proste do odgadnięcia, wystarczy znać jego cykl:
jebac was pisiory jebane ! pluje wam na mordy! szkoda ze nie ciezko was na ulicy rozpoznac bo tez bym wam w mordy plul! TFU
focusek napisał/a:
jebac was pisiory j***ne ! pluje wam na mordy! szkoda ze nie ciezko was na ulicy rozpoznac bo tez bym wam w mordy plul! TFU
jak to było u kodiarzy ? Kto nie skacze ten za pisem? Zmontuj se taboret i skocz spod lampy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów