Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak wy wynajdujecie te stare wrzuty sprzed x lat, które zostały usunięte i przez to można wrzucić to jeszcze raz
Jak to jak?
Widzisz ~ przed moim Nickiem?
Mam taki guziczek magiczny na forum. Klikam go i pokazuje mi wszystkie wyjebane tematy razem z kopią zapasową filmów na sadolowym serwie.
Potem klikam 2gi guziczek "reupload" i dodaję temat jako własny aby zdobyć miliony piw.
Każdy z ~ tak może zrobić. No ale plebs tego nie był świadomy.
A ci ~ co mają świecące w ciemności nicki mogą nawet zmienić autora tematu. Ty dasz temat, on klika guziczek "zmień autora" i wpisuje swój nick.
Mam nadzieję, że obszernie ci to wyjaśniłem.
na sadolowym serwie.
płyty cd to nie serwer
@up dobrze to sobie wykombinowaliście, właśnie od roku tak pojawiają się stare tematy, jak szukam to już nie ma, albo treść niedostępna. szczwane lisy jesteście
płyty cd to nie serwer
Używamy dyskietek 8" ale planujemy przejście na nowocześniejsze 5.25"
Jak to jak?
Widzisz ~ przed moim Nickiem?
Mam taki guziczek magiczny na forum. Klikam go i pokazuje mi wszystkie wyjebane tematy razem z kopią zapasową filmów na sadolowym serwie.
Potem klikam 2gi guziczek "reupload" i dodaję temat jako własny aby zdobyć miliony piw.
Każdy z ~ tak może zrobić. No ale plebs tego nie był świadomy.
A ci ~ co mają świecące w ciemności nicki mogą nawet zmienić autora tematu. Ty dasz temat, on klika guziczek "zmień autora" i wpisuje swój nick.
Mam nadzieję, że obszernie ci to wyjaśniłem.
Czyli po prostu ~ przed nickiem oznacza spierdolenie umysłowe?
Kliknij sobie magiczny guziczek i wstaw jako swoje
Kliknij sobie magiczny guziczek i wstaw jako swoje
Głos mi podpowiada, że tego nie zrobi
4 lata
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów