Za pomocą smartfona z Androidem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No wszystko niby fajnie tylko jedno ale...
To trwa dłużej niż klasyczne włączenie telewizora, światła itd. więc jest to bez sensu.
No chyba żeby wkurwiać kogoś piętro wyżej/niżej Synek rucha pannę "turn on the light", "turn on the TV to program my little pony" wtedy miało by to sens
To trwa dłużej niż klasyczne włączenie telewizora, światła itd. więc jest to bez sensu.
No chyba żeby wkurwiać kogoś piętro wyżej/niżej Synek rucha pannę "turn on the light", "turn on the TV to program my little pony" wtedy miało by to sens
sama technologia przyszłościowa, ale jak słusznie zauważył B-B na razie słabo. Także dlatego, że w domach przyszłości widzę nie gadanie do telefonu "słicz on lajts", a raczej czujniki oświetlenia, które same dostosowują moc żarówek do warunków w pokoju. I pomyślec ze za kilka lat całe domy będą miały systemy operacyjne, np. Windows czy Android. gorzej jak się coś zatnie
Kozaczył się to dostał w pierdol i dobrze. piwo!
ciekawe czy reaguje na "Cztery pijane małolaty opierdalają mi kabla przy czym karzeł przynosi mi drinka z parasolką"
To te grubasy już w ogóle nie będą wstawały z kanapy...
Goker, co to za film?
Olaboga! Magia! Szatany! Mroczne moce! A ten głos z androida taki nieludzki, szatanistyczny jakiś! Na stos kurwie pomioty! AaaaaakałabangaaaaaAaaaa!!!!!
W zasadzie, to nawet nie są stricte polecenia głosowe i dlatego schodzi się kapkę dłużej. Tutaj wykorzystywane jest pisanie głosowe google do podawania poleceń do skryptu (?), lub też aplikacji. Ktoś ma skilla i albo napisał sobie pod to apkę (chodzi mi tutaj o światła głownie), albo wykorzystuje w świetny sposób Taskera.
Tak czy srak - browar, bo to dobry motyw i nie trzeba na niego wydawać srardylion dolarów, ponieważ da się tak obsłużyć zwykły sprzęt, a nie przygotowany do tego (czyt. przeważnie drogi).
Tak czy srak - browar, bo to dobry motyw i nie trzeba na niego wydawać srardylion dolarów, ponieważ da się tak obsłużyć zwykły sprzęt, a nie przygotowany do tego (czyt. przeważnie drogi).
Przyjdzie czas , że gardło będzie boleć , porządna chrypa złapie i chuj , siedzisz całą noc po ciemku .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów