18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Głowa Jezusa na spalonej patelni
Rafq • 2010-03-16, 21:26
Cytat:

Mieszkanie zwykłego studenta ze Salford w Wielkiej Brytanii odwiedzają teraz całe pielgrzymki. To z powodu cudu jaki miał miejsce w jego kuchni!

Toby Elles, 22-leni student wypił kilka piw i zasnął na kanapie. Zapomniał, że zostawił na ogniu patelnię z bekonem na kolację. Obudził go swąd spalenizny. Kuchnia była cała w dymie:

"Zakręciłem kuchenkę, potem podniosłem z patelni spalony boczek. A tam Jezus Chrystus patrzył na mnie" - mówił zszokowany chłopak.

A kto wam się objawia pod spaloną jajecznicą?

Źródło gadu-gadu.pl/5448445100579346779/glowa-jezusa-na-spalonej-patelni
Zgłoś
Lashlo 2010-03-16, 21:39 4
Jezus, patron spaloych garów. Kurwa mać.
Że też się w gównie jeszcze nikomu nie objawił.
Zgłoś
p................s 2010-03-16, 21:47
dno totalne
Zgłoś
t................j 2010-03-16, 22:31
Jezus Chrystus od przypalonej patelni i Matka Boska Omletowa
Zgłoś
eles 2010-03-16, 22:54 6
zajebiste zrodlo...

"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Zgłoś
r................r 2010-03-16, 22:54
nie takie fazy sie miało po pijaku
Zgłoś
push3k 2010-03-17, 1:31
"student wypił kilka piw" i wszystko jasne
Zgłoś
minkabletka 2010-03-18, 8:01
Jezus na patelni... dobrze że nie na czole kiedy by se zajebał kule w łeb...
Zgłoś
Imjustaman 2010-03-19, 0:07
u mnie przy śniadaniu z płatków kukurydzianych utworzył się napis: NIE IDŹ KURWA DO ROBOTY!!!...nie posłuchałem
Zgłoś
zbronkoo 2010-04-20, 11:32
a dajcie spokoj, mi i znajomym sie objawil jezus na drzwiach od kibla, w zwiazku z czym poszlysmy sie znowu napic. szkoda ze gazety o nas nie pisaly.

życie chuj.

lastfm.pl/user/zbronkoo
Zgłoś
yadam 2010-08-12, 10:55
najswiezsza ta informacja nie jest

Przed skrytykowaniem wypowiedzi
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Zgłoś
.................. 2010-08-12, 11:28
Turkusowa Dziewica, zapomniałeś jeszcze o nowym:
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów