Kierowca "gruszki" jedzie sobie i nagle mu coś pod koła wpada. Z tego kolesia co wsiada do samochodu też niezły sadysta (pewnie nawet nie załapał co się stał) widać jak odpycha łokciem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eee... tam zaraz odpycha łokciem. Jak by tobie tak wjechał to byś się kręcił jak koło fortuny, a że gość ma masę średniej krowy to go obróciło tylko o 90° nie 360°.
Mógłby wylać trochę towaru z gruchy i byłoby 2 w1, próg zwalniający z nagrobkiem.
Kierowca skutera otrzepał rękaw i stwierdził, że sobie odpocznie .
Dam sobie rękę obciąć, że ten film już tu był- że też go nie mogę znaleźć...
Salieri16000 napisał/a:
我每天喝可口可乐.我在家吃饭.
jebac tych cweli co popierdalaja na skuterkach w tych dzikich krajach niech zdychaja kurwy w męczarniach
ależ głupia śmierć.
a kierowca posiadający nagranie wypadku z ofiarą śmiertelna sobie odjeżdża
Salieri16000 napisał/a:
Czekamy na nagranie
Salieri16000 napisał/a:
I co z tego (nawt jesli)? Ja nei widziałem, wielu innych też. Nie zesraj sie.
darayavahus napisał/a:
I co z tego (nawt jesli)? Ja nei widziałem, wielu innych też. Nie zesraj sie.
I co z tego, że nie widziałeś- nie widziałeś jeszcze wielu innych nagrań i jakoś żyjesz. Obawiam się, ze to Ty się posrałeś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów