18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
viking19 2024-11-03, 2:32
poza wszystkim, to niebywale wkurwiające jest takie ucięcie materiału.
zamiast kręcić jak wcześniej idą, mogli kręcić jak go później pakują do worka.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2024-11-03, 2:42
Mieliście takie powroty ze szkoły?

Niezmanipulowany
Zgłoś
Pie-sse 2024-11-03, 10:11
Tancow mu sie nagle zachcialo…
Zgłoś
Pandamonium 2024-11-03, 13:30 5
Cóż, kiedyś też mi ktoś uderzył z partyzanta i z relacji znajomych trząsłem się jak pojebany. Żyję i nic mi nie jest choć miesiąc spędziłem w szpitalu z krwiakami w głowie (lekarze przez 2 tygodnie wahali się czy mi głowy nie ciąć) a koleś poszedł siedzieć za usiłowanie zabójstwa + z cywilnego poszło odszkodowanie. Dojechałem całą jego rodzinę.
Zgłoś
Cymesowy 2024-11-03, 21:17 1
Pandamonium napisał/a:

Cóż, kiedyś też mi ktoś uderzył z partyzanta i z relacji znajomych trząsłem się jak pojebany. Żyję i nic mi nie jest choć miesiąc spędziłem w szpitalu z krwiakami w głowie (lekarze przez 2 tygodnie wahali się czy mi głowy nie ciąć) a koleś poszedł siedzieć za usiłowanie zabójstwa + z cywilnego poszło odszkodowanie. Dojechałem całą jego rodzinę.

miałeś szczęście i to duże
Zgłoś
Seymouro1908 2024-11-04, 6:45
Do You Continue?
8..7..6..
Zgłoś
Pandamonium 2024-11-05, 22:24 1
Cymesowy napisał/a:

miałeś szczęście i to duże

Wiem, w sumie jak tak o tym myślę z perspektywy czasu to jeżeli w swoim życiu miałbym wybrać jeden element, który całkowicie zmienił to kim jestem... to właśnie to wydarzenia było tego początkiem.

No, ale żyję. Tak btw. w szpitalu to na niezłych środkach jechałem, bo mówiłem mocno od rzeczy.
Zgłoś
LouisdeFunes 2024-11-07, 3:55
Steven_Seagull napisał/a:

Fajnie, że ten mniejszy wygrał. A temu wysokiemu dajcie do ręki trzepaczkę, to będzie mógł bez żadnego wysiłku sporządzać bitą śmietanę i milk shake'i

wrzucić do wanny dodać proszek i rzucić pranie
Zgłoś
mitsubishi 2024-11-10, 19:12
fisiował a teraz pampers do końca życia
Zgłoś
BeardedBastard 2024-11-10, 21:03
Zabawy bogatych ciapasów.....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów