Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCały czas trzymałem kciuki żeby to ten wyższy patyk dostał w pizde 😬
Ja trzymałem kciuki za niespodziewaną ciężarówkę wyjeżdżającą zza kadru i rozjeżdżającą całe towarzystwo. Jak zwykle skończyło się na "wstawaj, zesrałeś się!".
Tak naprawdę uja można powiedzieć co z tego będzie, ale warzywo niekoniecznie.
Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy - Józef PiłsudskiTen dzieciak już nie wstanie i nie wróci do sprawności sprzed dosłownie paru minut, które zmieniły jego życie nieodwracalnie, jego oraz najbliższych, zakładam tu, że przeżył to będzie zwykłym warzywem i ciężarem dla rodziny. Duże szanse są, że będzie trupem i jedyna pociecha dla ogarniętych panów w białych kitlach, że mogą go rozebrać na potrzebne podroby, choć zdrowy rozsądek mi podpowiada, że to zdarzenie gdzieś na końcu świata i w chuj daleko do jakiegokolwiek szpitala, sam materiał chyba z miejsca z którego spierdalają wszyscy inżynierowie, lekarze, dentyści i specjaliści od lotów w kosmos zanim rozjedzie ich traktor zagłady 🤣
chuja prawda, zajebał bania, dostał padaczki-potrzesie się trochę i wstanie jeśli się językiem nie udusi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów