Taka zimowa rozrywka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Taka zimowa rozrywka
Ciężko takich podejrzewać o rozum, ale jednak, lizali słabo uczęszczane tory. ;(
Kamerzysta mógł im pomóc i olać ciepłym moczem. Jeszcze by podziękowali.
Szkoda, że się pociąg spóźnił...
1.Oblizują oszczane tory kolejowe
2.Świadomie się unieruchamiają na torach kolejowych
3.Wrzucają swoje twarze do internetu
1.Oblizują oszczane tory kolejowe
2.Świadomie się unieruchamiają na torach kolejowych
3.Wrzucają swoje twarze do internetu
Abraxus napisał/a:
Niech tak teraz zrobią z pindolami.
Musieliby główki polizać, ale w sumie to chyba nie byłby problem
O dzięki ci wielki sadisticu! zawsze myślałem, że to bujda z tym językiem a tu proszę, dowód rzeczowy.
Ogólnie sadol ma w dzisiejszych czasach walory edukacyjne. Jak byłem małym gnojkiem w latach 90-tych, to matka krzyczała: nie wchodź na słupy w.n., nie skacz do nieznanej wody, nie baw się petardami, uważaj na samochody itp. Dużo wypadków działo się na zasadzie: a zobaczymy co się stanie. A dziś - wystarczy godzinka na hardzie i już mamy odpowiedź dlaczego nie wchodzić na słupy albo dach pociągu, że petardy urywają palce, a po skoku na płytką wodę człowiek zamienia się w warzywo. Wspaniałe czasy.
Ogólnie sadol ma w dzisiejszych czasach walory edukacyjne. Jak byłem małym gnojkiem w latach 90-tych, to matka krzyczała: nie wchodź na słupy w.n., nie skacz do nieznanej wody, nie baw się petardami, uważaj na samochody itp. Dużo wypadków działo się na zasadzie: a zobaczymy co się stanie. A dziś - wystarczy godzinka na hardzie i już mamy odpowiedź dlaczego nie wchodzić na słupy albo dach pociągu, że petardy urywają palce, a po skoku na płytką wodę człowiek zamienia się w warzywo. Wspaniałe czasy.
Spierdolone nasienie mogli calym jezorem do boku szyny od srodka torow to zrobic razem z kamerzystą.
gdzie był pociąg ja się pytam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów