Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przestańce promować kretynów. Niech sobie sprzedają to gówno pólmuzgom z Tik Toka. Ojojojojoj ktoś sobie auto zatrzymał ale jest znak trzeba nagrać film, zgnoić i wstawić na wszystkie portale. Nikt normalny nie zwrócił by na przydek na filmie uwagi.
do czasu, kiedy półślepy dziadyga nie przejechałby na chodniku jakiegoś dziecka... o to chodzi, żeby zapobiegać, a nie po polsku "mądry po szkodzie"
do czasu, kiedy półślepy dziadyga nie przejechałby na chodniku jakiegoś dziecka... o to chodzi, żeby zapobiegać, a nie po polsku "mądry po szkodzie"
To będzie coś fajnego na Hard oj bo dzidzi główka strzeli pod kołem. Chyba na takie coś tu czekamy!
Zakaz zatrzymywania i postoju dotyczy ulicy Samochód na chodniku może zaparkować jeśli pozostawi przynajmniej półtora metra chodnika pieszym
Ty chociaż obejrzałeś ten materiał, czy stwierdziłeś, że chuja się znasz, ale wypowiedzieć się musisz?
O, Ja cie nie pierdolę.
A tego typu społeczników razić prądem, polać bezyną i podpalić.
Na tyle ma miejsca na chodniku ze mógł specjalnie ominąć pojazd i iść dalej, ale nie wolę nagrywać i upubliczniać g
Przestańce promować kretynów. Niech sobie sprzedają to gówno pólmuzgom z Tik Toka. Ojojojojoj ktoś sobie auto zatrzymał ale jest znak trzeba nagrać film, zgnoić i wstawić na wszystkie portale. Nikt normalny nie zwrócił by na przydek na filmie uwagi.
głupoty pierdolicie niedawno był wypadek w mojej miejscowości gość stał na chodniku z dzieckiem i rozmawiał przez telefon a stary chuj po 70 cofał po chodniku i gościa rozjechał.Wiec chuj w dupę takim kierowcom i takim jak wy
Niech tak spróbuje w Niemczech albo Szwajcarii, to zrozumie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów