aaaa pierdolicie! ja tam ich ogladam od dawna i sa mega spoko. tylko zadzko ostatnio dodaja filmy
No, zajebiście, masz się czym chwalić. Szkoda, że nie ma już ORMO, tam byś się odnalazł.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZakaz zatrzymywania i postoju dotyczy ulicy Samochód na chodniku może zaparkować jeśli pozostawi przynajmniej półtora metra chodnika pieszym
Jeszcze nie masz prawa jazdy? To dobrze, bo nie masz bladego pojęcia
Na tyle ma miejsca na chodniku ze mógł specjalnie ominąć pojazd i iść dalej, ale nie wolę nagrywać i upubliczniać g
Masz tyle miejsca w sypialni, a Twoja baba tyle dziur, że kilku by się zmieściło. Jak masz faceta to dwóch też wejdzie, więc jest miejsce
O, Ja cie nie pierdolę.
A tego typu społeczników razić prądem, polać bezyną i podpalić.
jebac wszystkich cwaniaczkow w tym katolikow ktorzy mysla, ze sa ponad prawem. zaczyna się od parkowania na chodniku a konczy na gwalceniu dzieci
Pieprzona policja. Przecież ksiondz pozwolił parkować to po co to całe zamieszanie ?
Ksiondz pozwolił? Ciekawe w której klasie ci już gwint zerwał?
Księdza Kurwa chodnik, odśnieża, naprawia za swoje?
Czemu kurwa komentarza nie mogę napisac
O, Ja cie nie pierdolę.
A tego typu społeczników razić prądem, polać bezyną i podpalić.
Masz może link do całości tego gifa?
Znajomy batman pyta
Ksiondz pozwolił? Ciekawe w której klasie ci już gwint zerwał.
A co to kurwa księdza chodnik, odśnieża, naprawia go za swoje?
Otóż odśnieżać to akurat odśnieża na 99% parafia, bo takie chore prawo mamy w Polsce.
A tobie zerwał w której?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów