📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O, Ja cie nie pierdolę.
A tego typu społeczników razić prądem, polać bezyną i podpalić.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
A tego typu społeczników razić prądem, polać bezyną i podpalić.
Na tyle ma miejsca na chodniku ze mógł specjalnie ominąć pojazd i iść dalej, ale nie wolę nagrywać i upubliczniać g
każdy kto pozwala na taką wolną amerykankę i uważa, ze ten co nagrywa to społecznik jest głupszy niż ustawa przewiduje i powinien siedzieć w lochu, jebane patałachy
18:37 komu się skojarzyło ze Świętym Granatem Ręcznym?
Anonimowyja napisał/a:
18:37 komu się skojarzyło ze Świętym Granatem Ręcznym?
Zakaz zatrzymywania i postoju dotyczy ulicy Samochód na chodniku może zaparkować jeśli pozostawi przynajmniej półtora metra chodnika pieszym
ale nie ma prawa po nim jezdzic w taki sposob jak oni to robia
Przestańce promować kretynów. Niech sobie sprzedają to gówno pólmuzgom z Tik Toka. Ojojojojoj ktoś sobie auto zatrzymał ale jest znak trzeba nagrać film, zgnoić i wstawić na wszystkie portale. Nikt normalny nie zwrócił by na przydek na filmie uwagi.
Jebane kurwy katolickie, księża miłosierni z agresją do drugiego człowieka a tfuu jebać tych sukienkowych pedofili a policjanci boją się podejmować interwencji wobec tego starego dziada katolickiego w dupe jebanego
royal86 napisał/a:
Przestańce promować kretynów. Niech sobie sprzedają to gówno pólmuzgom z Tik Toka. Ojojojojoj ktoś sobie auto zatrzymał ale jest znak trzeba nagrać film, zgnoić i wstawić na wszystkie portale. Nikt normalny nie zwrócił by na przydek na filmie uwagi.
jebau cie pies
aaaa pierdolicie! ja tam ich ogladam od dawna i sa mega spoko. tylko zadzko ostatnio dodaja filmy
W bolszewickich narodach samochód to przywilej, więc kierujący jest w każdym razie uprzywilejowany.
W cywilizacji rozwiniętej, samochód to tylko narzędzie, którym posługiwanie się jest obwarowane przepisami.
Stulejarz nagrywający te filmiki ma 100% rację i życzę mu sukcesów w stanowieniu prawa w Polsce.
W cywilizacji rozwiniętej, samochód to tylko narzędzie, którym posługiwanie się jest obwarowane przepisami.
Stulejarz nagrywający te filmiki ma 100% rację i życzę mu sukcesów w stanowieniu prawa w Polsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów