📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja nigdy nie zrozumiem tych pedalarzy co sie wpierdzielaja na swiatlach przed samochody. Zanim oni rusza te swoje pedalo-wozy to blokuja cala ulice zjeby.
Typowe bety co tworzą grupy/subkultury, żeby poczuć się silniejszymi i momentalnie wytaczają się w sferę publiczną aby (w końcu) zademonstrować swoją moc i nietykalność.
Taki sam schemat dla każdego: motocipy, kolarze, kłady, lgbt, studenci z poza miasta, kibice, wszystkie mniejszosśći religijne/etniczne i tym podobne.
Takie kozaczenie trzeba gasić w zarodku z pełną siłą i stanowczoscią, na przykłąd tak jak na filmiku.
Taki sam schemat dla każdego: motocipy, kolarze, kłady, lgbt, studenci z poza miasta, kibice, wszystkie mniejszosśći religijne/etniczne i tym podobne.
Takie kozaczenie trzeba gasić w zarodku z pełną siłą i stanowczoscią, na przykłąd tak jak na filmiku.
glupi rowerzysta ?
kto tu jest glupi?
Samochód zniszczony, uzycie samochodu jako broni i usilowanie morderstwa, wszystko w otoczeniu świadków oraz nagrany jest materiał video Cos mi sie wydaje, ze kierowca glupi
kto tu jest glupi?
Samochód zniszczony, uzycie samochodu jako broni i usilowanie morderstwa, wszystko w otoczeniu świadków oraz nagrany jest materiał video Cos mi sie wydaje, ze kierowca glupi
Na 99% kobieta za kierą pomyliła gaz z hamulcem...
RoboCat napisał/a:
Ja nigdy nie zrozumiem tych pedalarzy co sie wpierdzielaja na swiatlach przed samochody. Zanim oni rusza te swoje pedalo-wozy to blokuja cala ulice zjeby.
Myślą, że są motocipami, że ruszą z kopyta spod świateł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów