📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo każdy liczy na loda
każdy białorycerzyk powinien zostać wykastrowany, no co za głupie chuje to koniec
Białorycerstwo to jedna z największych zaraz obecnego świata.
Wali się równo po pysku nie ważne czy ktoś ma kutasa czy pizdę zasłużyło to dwunoge gówno to dostaje w pysk i traci przytomność taka taktykę stosuje w gównianym katolickim kraju
Mam nadzieję że filmik trafił w odpowiednie ręce i tępa dzida poniesie konsekwencje
I z czegoś takiego potem się strzelaniny w szkołach biorą.
misiek165x napisał/a:
I z czegoś takiego potem się strzelaniny w szkołach biorą.
Właśnie, z tego a nie z prawa do posiadania broni.
Piwo i szacun dla tego typa że nie dał się okładać jak pizda.
W przypadku konfrontacji ze stadem, bij tak, żeby eliminować ich liczebność (czytaj: mocno). Jeden strzał, jeden nokaut, bo jak widać powyżej zakryją cię czapkami. A stare przysłowie pszczół mówi, że "I Herkules dupa, kiedy karłów kupa".
mazga50 napisał/a:
W przypadku konfrontacji ze stadem, bij tak, żeby eliminować ich liczebność (czytaj: mocno). Jeden strzał, jeden nokaut, bo jak widać powyżej zakryją cię czapkami. A stare przysłowie pszczół mówi, że "I Herkules dupa, kiedy karłów kupa".
W takim przypadku jedyną słuszną drogą jest spierdalanie przed siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów