Pierdoli o tym, że jest czarna. Na koniec coś dla fetyszystów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
manson__ napisał/a:
W tym przypadku " 'nie' z czymśtam" powinno pisać się rozdzielnie. Najprawdopodobniej.
Ty to na poważnie napisałeś?
SpeedyG napisał/a:
manson__,
Manson ty cymbale, chociaż z polskiego miałem same dwóje i tróje to pamiętam, że nie z przymiotnikami, tj "nieskalana" piszemy łącznie. Nie z czasownikami pisze się rozdzielnie, w tym wypadku: nie skalać, ona nie skaluje.
Tylko debil poucza innych chociaż sam jest w błędzie, tym bardziej jak już kogoś pouczasz to przedtem sprawdź jaka jest prawda.
Cholera.. racja.. zidiociałem ostatnio. Przepraszam!!
Velture napisał/a:
Założę się, że ma pizdę rozepchaną na tyle, że idzie ikarusem na 3 zawrócić...
Przegubowym
I tu was koledzy zaskocze ale wg mnie to ona jest stu procentowym nigger'em. Otóż ongiś (to znaczy "kiedyś" gimbusy) słowo 'nigger' oznaczało nie tylko "ansfalta" ale osobę wywodzącą się z najniższych klas społecznych, nie przydatną społeczeństwu, choćiażby ze względu na tempote i leniwość. Życie pisze najlepsze scenariusze także troszkę później przekonaliśmy się, że do tego opisu najlepiej pasują tzw. negry czyli prowadzące pasożytniczy tryb życia, osobniki wyglądem podobne do ludzi, obdażone skórą w kolorze gówna i podobną mentalnością. Sprawiło to, że to piękne i przydatne słówko używane jest obecnie w taki a nie inny sposób, aczkolwiek pod pierwotą definicję tego słowa podpinam dziewczynkę natychmiast. Nawet mówi tak jak te jebane małpy. Pozdrawiam.
barni123pl napisał/a:
obla bym jej ryja kwassem
Kurwa następna pedałka, laska robi za faceta na sadolu
W murzynach najbardziej wkurza mnie ich styl mówienia, jakby mieli w nosie zatwardzenie
ja pierdole ależ ona jest GŁUPIA, nie dlatego że ją bambus pierdoli ale posłuchajcie; jak ta laska mówi jak rozjechana przez czołg.
Chuj w to co ona tam mamrocze. Mi tam wystarczy fakt, że znowu murzyn padł do stóp białemu.
Poziom spierdolenia niektorych ludzi jest wrecz przerazajaco fascynujacy
Mówi jak niedorozwinięta, jestem w stanie jej uwierzyć
Myślałem, że o nią chodzi z tym fetyszem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów