Pierdoli o tym, że jest czarna. Na koniec coś dla fetyszystów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Założę się, że ma pizdę rozepchaną na tyle, że idzie ikarusem na 3 zawrócić...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Przecież to ma autyzm.
SpeedyG napisał/a:
Twarz nieskalana inteligencją.
W tym przypadku " 'nie' z czymśtam" powinno pisać się rozdzielnie. Najprawdopodobniej.
Autorze co ty pierdolisz o rasie ? Przeca to jakiś latynoski mieszaniec.
Marksizm kulturowy + nadmiar środków do życia + bezpieczeństwo wew-zew + chujowa edukacja = to
manson__ napisał/a:
W tym przypadku " 'nie' z czymśtam" powinno pisać się rozdzielnie. Najprawdopodobniej.
How about no!
Manson ty cymbale, chociaż z polskiego miałem same dwóje i tróje to pamiętam, że nie z przymiotnikami, tj "nieskalana" piszemy łącznie. Nie z czasownikami pisze się rozdzielnie, w tym wypadku: nie skalać, ona nie skaluje.
Tylko debil poucza innych chociaż sam jest w błędzie, tym bardziej jak już kogoś pouczasz to przedtem sprawdź jaka jest prawda.
Manson ty cymbale, chociaż z polskiego miałem same dwóje i tróje to pamiętam, że nie z przymiotnikami, tj "nieskalana" piszemy łącznie. Nie z czasownikami pisze się rozdzielnie, w tym wypadku: nie skalać, ona nie skaluje.
Tylko debil poucza innych chociaż sam jest w błędzie, tym bardziej jak już kogoś pouczasz to przedtem sprawdź jaka jest prawda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów