Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mogłeś go zabić chory pojebie !! To dziecko one nie myśli jak dorosły ze nalezy sie rozejrzec, ustąpic , z daleka widziales ze stoją jakies 2 rojdy z gromadką dzieci , i nie przemyslales ze moze Ci wybiec?? Wybieglo ale w pore staneło, cofło się, a Ty po hamulcach, po piskach ... Przeraza Mnie ze kierowca czuje tu zażenowanie postawą tych kobiet... Jakbys potrącił to byla by Twoja wina kolego , jakbys zabił ( bylo by na harda co prawda) to bys poszedl siedziec a na koncu bys sie powiesil na sznurówce , szkoda byla by tym wieksza ze to Polskie dziecko Moj rodak! moze ten komentarz sprawi ze nie bedziecie mieli nie przykrosci w zyciu !
Do kogo ta przemowa?
kierowca nie miał prawa nawet mruknąć,a co dopiero gdyby potrącił dziecko na pasach.
Dzieciak wtargnął na przejście pod opieką tych jakże apetycznych milfów i jeśli coś by mu się stało to kierowca nie byłby winny. Dostałby mandat za prędkość, jeśli jakimś cudem udałoby się udowodnić, że jechał więcej niż 50.
szybszą niż 50 km/h
Aha.
Mogłeś go zabić chory pojebie !! To dziecko one nie myśli jak dorosły ze nalezy sie rozejrzec, ustąpic , z daleka widziales ze stoją jakies 2 rojdy z gromadką dzieci , i nie przemyslales ze moze Ci wybiec?? Wybieglo ale w pore staneło, cofło się, a Ty po hamulcach, po piskach ... Przeraza Mnie ze kierowca czuje tu zażenowanie postawą tych kobiet... Jakbys potrącił to byla by Twoja wina kolego , jakbys zabił ( bylo by na harda co prawda) to bys poszedl siedziec a na koncu bys sie powiesil na sznurówce , szkoda byla by tym wieksza ze to Polskie dziecko Moj rodak! moze ten komentarz sprawi ze nie bedziecie mieli nie przykrosci w zyciu !
Poszedłby siedzieć? Jaką amebą trzeba być, żeby wypisywać takie głupoty.
1. Wtargnięcie na pasy przed samochodem jest zabronione
2. Bieg przez pasy jest zabroniony
3. Brak oceny sytuacji ze strony kobiet i narażenie dzieci na niebezpieczeństwo
A Ty śmiesz stwierdzić, że kierowca popełnił jakikolwiek błąd?
Tak, 1. Powinien wyjść i wyjebać tej kobiecie takiego gonga, że nauczyła by się, że bycie matką to odpowiedzialność, a nie piwa i ploteczki.
Prawda, ale to się nie tyczy 7 letnich dzieci - tego nawet teraz na kursie prawa jazdy uczą, że widząc dziecko tudzież znak oznaczający strefe uczeszczaną przez dzieci ma obowiązek zachować szczególną ostrożność i zachować zasadę ograniczonego zaufania, jako że dzieciaki są jebnięte a jak babeczka ma kilka do opieki to może nie dopilnować jednego.
Po prostu szczęście, że nic się nie stało, jednak ja osobiście widząc dzieciaki na drodze/chodniku zawsze zwalniam, chuj tam, stracę kilka cennych sekund jadąc 40 a nie 70 przez ten moment ale pomyślcie jaka trauma uszkodzić trwale lub nawet zabić takiego małego dzieciaka, plus oczywiście konsekwencje prawne
Miał pecha, że nie jechał rowerem. Gdyby był rowerzystą, to dzieciak byłby winien bezapelacyjnie.
Boże jak ja nienawidzę jebanych kaszojadów. Rozpierdolcie mnie za to, mówcie, że kiedyś byłem taki sam, ale po prostu kurwa nienawidzę widoku dzieci. A zjebanych matek jeszcze bardziej. To chyba pedofobia.
Może dlatego że sam jesteś jeszcze kaszojadem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów