szach mat ateiści
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nic nadzwyczajnego. Każdy polityk to zna a w szczególności minister finansów. Jest to odwrotność wzoru którym planuje się budżet naszego państwa:
-Na początku planuje się wydatki na auta służbowe, komórki no i nie zapomnijmy o tabletach z netem.
-Powstaje dziura.
-Teraz robimy cięcia robolom składamy budżet na nowo i nie ma dziury.
A tak swoją drogą to Rudy powinien to opatentować.
-Na początku planuje się wydatki na auta służbowe, komórki no i nie zapomnijmy o tabletach z netem.
-Powstaje dziura.
-Teraz robimy cięcia robolom składamy budżet na nowo i nie ma dziury.
A tak swoją drogą to Rudy powinien to opatentować.
Zauważcie, że w każdych tego typu puzzlach są pochylnie w figurach, one tutaj motają wszystko.
NO to faktycznie mocne dowody na istnienie Boga
Carol napisał/a:
Chodzi o to, że nie wszystko jest takie proste jak się wydaje. Nie da się wszystkiego wyjaśnić w sposób oczywisty, tak jak tutaj. Niby pole wszystkich elementów się nie zmienia i pole powierzchni ramy wewnątrz, a jednak elementy po innym ułożeniu nie pokrywają całości. Kapujecie już moje drogie cymbały?
No jednak da się wytłumaczyć, link do wytłumaczenia podał ktoś wyżej prawie na samym, kurwa, początku. Tumanie dziurawy...
pl.wikipedia.org/wiki/Zagadka_brakuj%C4%85cego_kwadratu
równania proste jak szczanie... "u mad?"
Łoooooo ale magia!!! BÓG jest wielki. bosze bosze jak to jest zrobione????
Dzięki temu filmikowi zacząłem wierzyć bo boga Dzięki tobie zobaczyłem w jak głupim świecie cały czas żyłem i jaki byłem głupi i ślepy.
Ale i tak browara ni ma
Ale i tak browara ni ma
Te dwa elementy wchodzą na wcisk i dzięki temu zostaje wygospodarowane wolne pole.
Ludzi, którzy czerpią wiedzę z telewizora można jebać na wiele sposobów.
Ludzi, którzy czerpią wiedzę z telewizora można jebać na wiele sposobów.
ja pierdole. i pomyslec ze tak jak azu1 uwierzyl w ten filmik, miliony ludzi wierzy ksiezom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów