Poseł na sejm obecnej kadencji jest chyba jedyną osobą, która nie zrozumiała pytania Konrada Berkowicza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To nie tak, że nie rozumie, po prostu wyszła na jaw jego hipokryzja, więc zaczął zmieniać temat.
Cytat:
To nie tak, że nie rozumie, po prostu wyszła na jaw jego hipokryzja, więc zaczął zmieniać temat.
O nie, jak przystało na WOJUJĄCEGO ateistę, nie jest w stanie zrozumieć.
Cały program tak pierdolił,wykręcał się od odpowiedzi itp, itd ... no ale w końcu to Ruch palikota - partia oświeceniowa
Każdy polityk w Polsce ma taką strategię, aby nie odpowiadać na zadane pytanie, tylko wałkować własne kwestie (najczęściej własną kampanie sukcesu). Jedynym wyjątkiem (jaki przychodzi mi na myśl) jest Janusz Korwin-Mikke, którego tłuszcza bierze za wariata tylko dlatego, że jest szczery (w świecie w którym ludzie preferują być okłamywani)
Prawie jak rozmowa z niepełnosprawnym, gość mówi do niego, zadaje sensowne pytania, a ten bełkocze i pier**li od rzeczy.
Typ nadaje się wyłącznie na sprzedawcę używanych telewizorów na wiejskim targowisku... Klepie te wyuczone, "postępowe" formułki niewiele się zastanawiając nad tym co w ogóle one znaczą. I to jest kurwa poseł...
Na temat tych idiotów z ruchu palikmiota nie ma się co nawet wypowiadać. Mam nadzieję, że Ci którzy na nich głosowali spłoną kurwa w piekle.
Ta panna siedząca na kanapie obok typa z mikrofonem, przypomina mi kategorię "Casting".
if ju noł łot aj min
if ju noł łot aj min
A przecież każdy ma prawo być szczęśliwy, mieć swój rozum na podstawie którego, takich karaluchów jak poślecie Palikota wyżej, nie brać na poważnie.
A przecież każdy ma prawo być szczęśliwy, mieć swój rozum na podstawie którego, takich karaluchów jak poślecie Palikota wyżej, nie brać na poważnie.
I chuj wam do tego, że pan poseł Ryfiński pierdoli bez sensu i to takie kocopoły, że się ruchać odechciewa? Tylko dlatego, że ma postępowe poglądy się nad nim pastwicie, a sami jesteście skurwiałymi patałachami, którzy co najwyżej uczciwie pracują i mają normalne rodziny.
Odpierdolcie się od niego, każdy ma prawo do bycia ograniczonym lewackim ścierwem.
I chuj wam do tego, że pan poseł Ryfiński pierdoli bez sensu i to takie kocopoły, że się ruchać odechciewa? Tylko dlatego, że ma postępowe poglądy się nad nim pastwicie, a sami jesteście skurwiałymi patałachami, którzy co najwyżej uczciwie pracują i mają normalne rodziny.
Odpierdolcie się od niego, każdy ma prawo do bycia ograniczonym lewackim ścierwem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów