Przez kilkanaście ostatnich dni grałem w pewną grę mmo, w którą grają ludzie z całej Europy. Średnia wieku w tej społeczności jest zadziwiająco wysoka, nie spotkałem tam osoby poniżej 18 roku życia. Dziś na czacie mojej gildii wypłynął temat muslimów. Zaczęło się od tego, że pewien niemiec napisał, że to bardzo mili ludzie. Oczywiście swoją odpowiedź zacząłem od lola i podałem szereg argumentów dlaczego nie należy wierzyć w ich pozorną dobroć. Wkrótce po tym zostałem wyrzucony za rasizm. Resztę dyskusji przeprowadziłem na czacie ogólnym, gdzie również zostałem wyśmiany. Ale nie tym chciałem się podzielić z wami tylko odpowiedziami naszych europejskich braci na moje argumenty:
Koran akceptuje pedofilię - oj no to co, koran jest przestarzały (tylko co kurwa z tego, skoro muslimy w niego wierzą)
Muzułmanie palą i kamieniują kobiety - tak podają media, żeby wywołać sensację
W krajach muzułmańskich kobiety nie mają żadnych praw - ten argument po prostu zignorowano
Według statystyk muzułmanie w tym stuleciu zdominują Europę - lol, czyich , twoich statystyk?
Muzułmanie to pasożyty, żyją głównie z podatków - wszyscy żyją z podatków (to wypowiedź jakiegoś francuza, tak mają wyprane mózgi socjaliści)
było też o legalizacji broni:
Texas jest najbezpieczniejszym stanem, bo wszyscy tam mają broń - lol, texas bezpieczny? (widać ta osoba sądzi, że w texasie nadal panują czasy dzikiego zachodu)
Mnie to rozwaliło Nikt mnie nie poparł, wszyscy pisali tego typu głupoty. Nie spodziewałem się, że europejczycy mają tak żenujący brak wiedzy. To tłumaczy dlaczego muzułmanie ich podbijają, teraz to już nie jest dla mnie tajemnicą.
Koran akceptuje pedofilię - oj no to co, koran jest przestarzały (tylko co kurwa z tego, skoro muslimy w niego wierzą)
Muzułmanie palą i kamieniują kobiety - tak podają media, żeby wywołać sensację
W krajach muzułmańskich kobiety nie mają żadnych praw - ten argument po prostu zignorowano
Według statystyk muzułmanie w tym stuleciu zdominują Europę - lol, czyich , twoich statystyk?
Muzułmanie to pasożyty, żyją głównie z podatków - wszyscy żyją z podatków (to wypowiedź jakiegoś francuza, tak mają wyprane mózgi socjaliści)
było też o legalizacji broni:
Texas jest najbezpieczniejszym stanem, bo wszyscy tam mają broń - lol, texas bezpieczny? (widać ta osoba sądzi, że w texasie nadal panują czasy dzikiego zachodu)
Mnie to rozwaliło Nikt mnie nie poparł, wszyscy pisali tego typu głupoty. Nie spodziewałem się, że europejczycy mają tak żenujący brak wiedzy. To tłumaczy dlaczego muzułmanie ich podbijają, teraz to już nie jest dla mnie tajemnicą.