Cytat:
„Nie pozwolisz żyć czarownicy.”, Księga Wyjścia 22:17.
Nie jest sprecyzowane kim jest czarownica, jeśli osobę która morduje swoje dzieci można tak nazwać, to czemu nie.
Cytat:
„Ktokolwiek by obcował ze zwierzęciem, winien być ukarany śmiercią.” Księga Wyjścia 22:18.
Jestem za karą śmierci dla zoofili (krzywdzą zwierzęta), pedofili (krzywdzą dzieci), oraz nekrofili (beszczeszczą zwłoki), więc czemu stwierdzasz że to głupie? Jesteś którymś z powyższych?
Cytat:
„Kto by uderzył swego ojca albo matkę, winien być ukarany śmiercią." Księga Wyjścia 21:15/
Rozumiem, jesteś z pokolenia jp i rodziców masz za ścierwo?
Cytat:
„Kto by złorzeczył ojcu albo matce, winien być ukarany śmiercią.” Księga Wyjścia 21:17.
Jak wyżej.
Cytat:
„Nie będziecie obcinać w kółko włosów na głowie. Nie będziesz golił włosów po bokach brody.” Księga Kapłańska 19:27.
Plebejusze muszą golić włosy bo mają problemy z wszami, dzieci z pokolenia jp też, ale to ze względu mody, prawdziwy mężczyzna nosi brodę, wąsy i włosy. Co w tym głupiego?
Cytat:
„Wszystkie istoty wodne, które nie mają płetw albo łusek, będą dla was obrzydliwością.” Księga Kapłańska 11:12.
Przepraszam, dla mnie (oraz dla wielu ludzi) ośmiornice są obrzydliwe.
Cytat:
„Kapłan (...) Za żonę weźmie tylko dziewicę.” Księga Kapłańska 21:13
Twoja laska daje dupy na prawo i lewo, ale starasz się udawać że cię to nie boli?
Cytat:
Na koniec ciekawy fakt. Ateiści to tylko 0.2% osób w więzieniach.
Pośmiejmy się wszyscy razem
Jak ja kocham ateistów z gimnazjum
Ale tak serio, weź odejdź stąd, bo w tym co wymieniłeś nie ma nic głupiego dla normalnego człowieka, a udowodniłeś tylko swoje niedouczenie oraz ignorancję, psując opinię prawdziwym ateistom. Swoją drogą, widzę że rusofil też się tutaj wypowiedziała, większej czarownicy niż ona na sadolu nie ma, ale to chyba już każdy zauważył że ma spore odchyły
PS, Cieszę się że brać sadolowa dopisała i nie ważne czy katolik, ateista, agnostyk, ale pośmialiśmy się wszyscy razem z tego indywiduum
Pomijam też już fakt, że te wszystkie cytaty do których się odwołujesz, pochodzą z
starego testamentu, a to tylko udowadnia jak bardzo ograniczonym krzykaczem z gimnazjum jesteś, a nie ateistą.