Wujo Forrest. Twój los w jego rękach. I odwrotnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
JPII wpierniczał tylko kremówki.
Stalin z Hitlerem tez jedli "zdrową żywność" a sugerowanie ze gmo jest z natury niezdrowe jest populistycznym zagraniem, pozdro szejset.
@pedo_bear w Twoim temacie jest błąd co do daty, jak mogę być zatem pewien że pozostała część jest prawdziwa?
GMO jest w PL od dawna w każdym supermarkecie. 3 lata temu kupiłem sobie jabłko w Lidlu. Zapomniałem go zjeść leżało 3 tygodnie i nie zgniło było tylko miękkie. Po przekrojeniu nadal nadawało się do jedzenia. Nie wiem skąd to "przebudzenie" skoro GMO jest już u nas od dawna sprzedawane. Moim zdaniem nie ma się czego bać, żywność jak każda inna naturalna tyle że posiada zmieniony kod genetyczny. GMO może być jedynie problemem dla pszczół.
Nie ma pszczół nie ma ludzi
Wielkie korporacje dymają was jak chcą. Wmówią wam, że coś jest szkodliwe a potem płacicie dwa razy więcej za to samo lub gorszej jakości mające znaczek "nie modyfikowane" albo "produkt ekologiczny". Tak dla GMO! W końcu zaistniała technologiczna możliwość skutecznej walki z głodem.
Piwa nie ma.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Piwa nie ma.
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów