Patologia. Jebać go . I choć nie przepadam za ukraincami to tutaj gościu sobie normalnie pracuje i z tego co wynika z filmiku nie zasłużył na takie traktowanie. To , że powinien być w woju i zapierdalać na froncie to już insza inszość.
zasłużył, filmik jest ucięty. Sadził się, że polaczek nie może sobie piwka wypić w taxi. Wiem, to żaden powód do agresji, ale zachowanie ukraińca który mówi, że Polska mu nic nie dała jest roszczeniowe i zasługuje na potępienie. Jebane kurwiłby przyjeżdżają tu i w ryj nam plują a wy spokojnie na to patrzycie.
I oczywiście fałszywa kurwa krzyczy o pomoc, że my niby ich bracia. Ludzie obudźcie się kurwa
Oni nie mają już kim uzupełniać strat.
Na serio?
zasłużył, filmik jest ucięty. Sadził się, że polaczek nie może sobie piwka wypić w taxi. Wiem, to żaden powód do agresji, ale zachowanie ukraińca który mówi, że Polska mu nic nie dała jest roszczeniowe i zasługuje na potępienie. Jebane kurwiłby przyjeżdżają tu i w ryj nam plują a wy spokojnie na to patrzycie.
I oczywiście fałszywa kurwa krzyczy o pomoc, że my niby ich bracia. Ludzie obudźcie się kurwa
Proszę prześlij linka do całości
Na serio?
Proszę prześlij linka do całości
fb.watch/n1k4xUIum6/
prosze.
Mógł spokojnie dać chłopakowi piwka się napić i na normalnym poziomie pogadać. Nie żebym uważał agresję wobec taksówkarza za normalne. No ale... w końcu to ukr jebany. Spójrz na mordę niedojeba widać, że to spierdolina.
wprost.pl/kraj/11388403/kierowca-ubera-z-ukrainy-padl-ofiara-brutalnej...
Tak niestety to wygląda na co dzień, że najgorsze śmieci tej ziemi dają sobie prawo do prześladowania ciężko pracujących obcokrajowców i każdego od kogo nie jebie alkiem i petami.
Na cebulowych podludzi cyklon b a nie pieprzowy, brawo kierowca Stiepan .
W końcu się doigrałeś i masz po koncie. Ha tfu! trolu i to prymitywny.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNigdy nie byłem u ciebie w odwiedzinach i będę wdzięczny jeśli opuścisz mój kraj. Nikt was tu nie chce, możecie sobie napierdalać swoją "ruSSką" propagandę w internecie, ale to i tak nic nie zmieni. Wypad do siebie.
motylek w dupie, ale ja się do twojej śmierdzącej roSSji nie pcham, nie namówisz mnie
No i dobrze. Za sam ten wygląd jebanego informatyka należy się wpierdol,.
>Mówi to chłopaczek z stulejką co jest w zawodówce
[ Dodano: 2024-09-17, 13:33 ]
No i dobrze. Za sam ten wygląd jebanego informatyka należy się wpierdol, a że do tego z upaldinu, to wpierdol podwójny.
w sensie matka cię tłukła wałkiem za wygląd? przykro nam, widać że to się odcisneło na psychice.
Jedyna pizda jaką tu widzę pije piwo na nagraniu. A no i druga siedzi z tyłu, fakt...
w sensie matka cię tłukła wałkiem za wygląd? przykro nam, widać że to się odcisneło na psychice.
Ale się srogo zesrałaś
I to jeszcze za jakiegoś banderowskiego szczura