Będziesz musiał wrócić do swojej ruSSkiej wiochy z jakimś ukradzionym kawałkiem lustra i rozpierdolić się sam
Nigdy nie byłem u ciebie w odwiedzinach i będę wdzięczny jeśli opuścisz mój kraj. Nikt was tu nie chce, możecie sobie napierdalać swoją "ruSSką" propagandę w internecie, ale to i tak nic nie zmieni. Wypad do siebie.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPierdolony ochlapus, taką kurwę powinno się natychmiastowo zutylizować. Pracuję na Uberku już kilka lat i nieraz dostałem w papę za nic także szkoda mi tego kierowcy. Widać, że normalny i spokojny chłopak, woli uczciwie pracować zamiast ciągnąć socjal z państwowego cycka jak jebana patologia. Jebać takie ludzkie ścierwa, mam nadzieję, że kiedyś śmieć trafi na mocniejszego i skończy z rozjebaną mordą.
Ile razy wyłapałeś? To jaka jest średnia statystyczna? Ile razy na Ile kursów? Co potem zrobiłeś? Opowiadaj.
A każdy myślący człowiek wie, że patriotyzm jest cechą ludzi ziejących nienawiścią.
Pierdolony ochlapus, taką kurwę powinno się natychmiastowo zutylizować. Pracuję na Uberku już kilka lat i nieraz dostałem w papę za nic także szkoda mi tego kierowcy. Widać, że normalny i spokojny chłopak, woli uczciwie pracować zamiast ciągnąć socjal z państwowego cycka jak jebana patologia. Jebać takie ludzkie ścierwa, mam nadzieję, że kiedyś śmieć trafi na mocniejszego i skończy z rozjebaną mordą.
jak ty chcesz na uberze legalnei pracowac, jak tam 99% to jest wlasnie lewizna i jebanie ludzi na kase, nalezy sie takim pseudopodwoznikom wpierdol i do rowu, ciekawe czy rownie chetnie jak z rasizmem ten speirdolony osrodek bedzie sie interesowal tym, czy byly placone zusy i wydawane paragony, czyli okradanie nas wszystkich przez ukrainsko gruzinskich wyrobnikow, ha tfu
Patologia. Jebać go . I choć nie przepadam za ukraincami to tutaj gościu sobie normalnie pracuje i z tego co wynika z filmiku nie zasłużył na takie traktowanie. To , że powinien być w woju i zapierdalać na froncie to już insza inszość.
Co to za bzdura z "powinien być w woju"? A niby po chuj?
I po co wrzucać cokolwiek z za granicy???
Brudne zapijaczone polusy, zakała cywilizowanego świata.
Tak niestety to wygląda na co dzień, że najgorsze śmieci tej ziemi dają sobie prawo do prześladowania ciężko pracujących obcokrajowców i każdego od kogo nie jebie alkiem i petami.
Na cebulowych podludzi cyklon b a nie pieprzowy, brawo kierowca Stiepan .
Za cyklon b powinni ci tu bana wstawić amebo, bo nie wnosisz do strony nic pozytywnego tylko wkurwiasz Polaków
No tak to działa. Nie wiem jak na ukrach ale w Polsce jest obowiązek obrony ojczyzny i zasmucę cię bo jakby doszło do konfliktu to nie spierdolisz
Buahaha, obowiązek obrony ojczyzny. Weź ty się pierdolnij w ten pusty łeb.