18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
MysteryMan 2023-09-11, 19:56 2
Jebane patusy osiedlowe...
Zgłoś
Kacper2020 2023-09-11, 19:59 1
Srac na Ukraińców w każdym możliwym momencie
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-09-11, 20:00 1
darek1234 napisał/a:

Będziesz musiał wrócić do swojej ruSSkiej wiochy z jakimś ukradzionym kawałkiem lustra i rozpierdolić się sam

Nigdy nie byłem u ciebie w odwiedzinach i będę wdzięczny jeśli opuścisz mój kraj. Nikt was tu nie chce, możecie sobie napierdalać swoją "ruSSką" propagandę w internecie, ale to i tak nic nie zmieni. Wypad do siebie.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Gazownik 2023-09-11, 20:31 4
Szybko im poszło, bo obaj już zatrzymani. Jednego z tych prawdziwych ‚patriotów’ zatrzymali nawet na lotnisku. Do Norwegii chciał lecieć, pewnie z powrotem do pracy cza było wracać
Zgłoś
PabloSkills 2023-09-11, 21:58
Jesse.Pinkman napisał/a:

Pierdolony ochlapus, taką kurwę powinno się natychmiastowo zutylizować. Pracuję na Uberku już kilka lat i nieraz dostałem w papę za nic także szkoda mi tego kierowcy. Widać, że normalny i spokojny chłopak, woli uczciwie pracować zamiast ciągnąć socjal z państwowego cycka jak jebana patologia. Jebać takie ludzkie ścierwa, mam nadzieję, że kiedyś śmieć trafi na mocniejszego i skończy z rozjebaną mordą.

Ile razy wyłapałeś? To jaka jest średnia statystyczna? Ile razy na Ile kursów? Co potem zrobiłeś? Opowiadaj.
Zgłoś
kamilja 2023-09-11, 22:05 2
Pisowskie ścierwa rozpanoszyły się przez te 8 lat i pokazują co to polak patriota.
A każdy myślący człowiek wie, że patriotyzm jest cechą ludzi ziejących nienawiścią.
Zgłoś
dupekzoledny 2023-09-11, 22:37 5
Szkoda mi tego chłopa. Pracuje uczciwie i ciężko, a te patusy się przyjebały tylko dlatego, że jest ze wschodu.
Zgłoś
FourthIllusion 2023-09-11, 23:20
Jesse.Pinkman napisał/a:

Pierdolony ochlapus, taką kurwę powinno się natychmiastowo zutylizować. Pracuję na Uberku już kilka lat i nieraz dostałem w papę za nic także szkoda mi tego kierowcy. Widać, że normalny i spokojny chłopak, woli uczciwie pracować zamiast ciągnąć socjal z państwowego cycka jak jebana patologia. Jebać takie ludzkie ścierwa, mam nadzieję, że kiedyś śmieć trafi na mocniejszego i skończy z rozjebaną mordą.

jak ty chcesz na uberze legalnei pracowac, jak tam 99% to jest wlasnie lewizna i jebanie ludzi na kase, nalezy sie takim pseudopodwoznikom wpierdol i do rowu, ciekawe czy rownie chetnie jak z rasizmem ten speirdolony osrodek bedzie sie interesowal tym, czy byly placone zusy i wydawane paragony, czyli okradanie nas wszystkich przez ukrainsko gruzinskich wyrobnikow, ha tfu
Zgłoś
Brocha 2023-09-12, 0:20 2
Typowy prawicowy troglodyta. Pener, przyglup i prosty biedak który bez socjalu nie żyje. Takie kurwy łamiesz się dziś w jak robaki i na takie zapijaczone kurwy idą pieniądze z moich podatkow.
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2023-09-12, 0:26 4
zielu75 napisał/a:

Patologia. Jebać go . I choć nie przepadam za ukraincami to tutaj gościu sobie normalnie pracuje i z tego co wynika z filmiku nie zasłużył na takie traktowanie. To , że powinien być w woju i zapierdalać na froncie to już insza inszość.

Co to za bzdura z "powinien być w woju"? A niby po chuj?
Zgłoś
micbor 2023-09-12, 0:55 2
O ironio.... podobno złapano ich jak na lotnisku mieli wracać do roboty w Norwegii... zapewne zabrać uczciwym Norwegom pracę. Tam pracując na taxi pewnie z wdzięczności pozwaliliby by w ich taksówce jakiś Norweg nasrał... No tak wychodzi z analogii.
Zgłoś
xalk 2023-09-12, 1:20 1
pięknie śmiecia zagazował, szkoda ze jeszcze nie sprzedał mu plaskuna na dziąsło
Zgłoś
CzerstWybut 2023-09-12, 1:27 3
Antypolak666 napisał/a:

I po co wrzucać cokolwiek z za granicy???
Brudne zapijaczone polusy, zakała cywilizowanego świata.
Tak niestety to wygląda na co dzień, że najgorsze śmieci tej ziemi dają sobie prawo do prześladowania ciężko pracujących obcokrajowców i każdego od kogo nie jebie alkiem i petami.
Na cebulowych podludzi cyklon b a nie pieprzowy, brawo kierowca Stiepan .

Za cyklon b powinni ci tu bana wstawić amebo, bo nie wnosisz do strony nic pozytywnego tylko wkurwiasz Polaków
Zgłoś
RicoMexico 2023-09-12, 7:46 2
jebany smiec p0lacki ladnie gazem zebral syn osrej szczotki od kibla.
Zgłoś
kreatywnakrowa 2023-09-12, 8:37
LubięWdupę napisał/a:

No tak to działa. Nie wiem jak na ukrach ale w Polsce jest obowiązek obrony ojczyzny i zasmucę cię bo jakby doszło do konfliktu to nie spierdolisz

Buahaha, obowiązek obrony ojczyzny. Weź ty się pierdolnij w ten pusty łeb.

100% kiełbasy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów