Zakładając, że weszli by ruski to byś kulkę już w pierwszym dniu bo oni by więzień na pewno nie pilnowali
Ruskie nie wejdą, bo nie będą miały po co. Zobaczysz jak nie obalą Zełeńskiego i Ukraińcy wejdą do Polski. Oby Putin namyślił się iść do Dniepru. Wcale niefajnie mieć za sąsiada okaleczone nacjonalistyczne państwo, uzbrojone w najnowsze zabawki.
patola zdarza się wszędzie. w każdym kraju ludziom jest wstyd za takich placków.
natomiast co się nie zdarza wszędzie?
nie wszędzie zdarzają się instytucje takie jak Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych - OMZRiK.
Czym zajmuje się ta organizacja? - Jawnym szkalowaniem i prześladowaniem ludzi za ich prywatne poglądy.
Antifa się u nas nie przyjęła, więc zainstalowano nam jej substytut - OMZRiK.
To są ich główne cele, a pokazywanie patusów, jak z tego filmiku, to zwykła przykrywka, bez której nie mieliby wiarygodności nawet w oczach najciemniejszych mas.
Jej założyciel Rafał Gaweł został w 2019 roku skazany na 2 lata więzienia za oszustwa w prowadzeniu działalności gospodarczej, więc uciekł do Norwegii, gdzie otrzymał azyl i kontynuuje swoją "pracę".
W zeszłym roku zapadł wyrok w którym sąd postanowił, że OMZRiK można nazywać faszystowską organizacją przestępczą.
Błędnym jest założenie, że to jakaś prywatna inicjatywa jakiegoś świra - nic bardziej mylnego. Takie organizacje mają ogromne plecy i służą przeprowadzaniu ataków oraz destabilizowaniu konkretnych obszarów państwa w ramach działań hybrydowych.
Kto ich finansuje? nie wiadomo ponoć fundacja batorego - ci od finansowania wielu innych organizacji przestępczych w Polsce, jak np "otwarty dialog", z którymi nasze państwo nie jest w stanie sobie poradzić.
Kto ich wspiera? standardowo, gazeta wyborcza, jej satelity oraz instytucje unijne - kto by się spodziewał.
Wiadomo, wiadomo. Boisz się użyć słowa żydy, pejsate, beznapletkowe kurwy?
I po co wrzucać cokolwiek z za granicy???
Brudne zapijaczone polusy, zakała cywilizowanego świata.
Tak niestety to wygląda na co dzień, że najgorsze śmieci tej ziemi dają sobie prawo do prześladowania ciężko pracujących obcokrajowców i każdego od kogo nie jebie alkiem i petami.
Na cebulowych podludzi cyklon b a nie pieprzowy, brawo kierowca Stiepan .
No już, już... Mamusia ci pieluszkę zmieni, bo obsrałeś się po same pachy.
Wiadomo, wiadomo. Boisz się użyć słowa żydy, pejsate, beznapletkowe kurwy?
trzeba bylo dopisać, skoro uważasz, że to ważne, a nie skomleć z pretensjami jak pizda.
Pierdolony ochlapus, taką kurwę powinno się natychmiastowo zutylizować. Pracuję na Uberku już kilka lat i nieraz dostałem w papę za nic także szkoda mi tego kierowcy. Widać, że normalny i spokojny chłopak, woli uczciwie pracować zamiast ciągnąć socjal z państwowego cycka jak jebana patologia. Jebać takie ludzkie ścierwa, mam nadzieję, że kiedyś śmieć trafi na mocniejszego i skończy z rozjebaną mordą.
Problem polega na tym, że powinien siedzieć w okopie we własnym kraju, zamiast użerać się z patusami w Polsce. Całkiem prawdopodobne, że dostał już kartę mobilizacyjna na Swój adres zameldowania na śmierdzącej nawozem Ukrainie, więc w świetle ich prawa jest przestępca, skoro się uchyla. Oni nie mają już kim uzupełniać strat.
Problem polega na tym, że powinien siedzieć w okopie we własnym kraju, zamiast użerać się z patusami w Polsce. Całkiem prawdopodobne, że dostał już kartę mobilizacyjna na Swój adres zameldowania na śmierdzącej nawozem Ukrainie, więc w świetle ich prawa jest przestępca, skoro się uchyla. Oni nie mają już kim uzupełniać strat.
Mam nadzieję, że wyślą cię w pierwszej kolejności wraz z motylkiem w dupie i będziesz miał okazję popisać się swoimi przekonaniami i odwagą
Ziobro kaze wypuscic z wiezienia a Duda ulaskawi
Typowe prawackie śmieci kaczora .
Jak już pierdolicie o polityce, to wypadałoby wprowadzić odrobinę logiki. Przecież to te lewackie pachołki żydków, nawpuszczały do Polski upadlińskich szczurów i ciągną im frędzla.
dla równowagi przydałoby się jakiś ośrodek wypierający Polaków okradzionych i pobitych przez Ukraińców i Gruzinów
Nie bądź bezczelny. Przez Gruzinów i Czeczenów.
Mam nadzieję, że wyślą cię w pierwszej kolejności wraz z motylkiem w dupie i będziesz miał okazję popisać się swoimi przekonaniami i odwagą
To ja poproszę do czołgu. Rozpierdolę każde gówno o małpim ryju, gadające po rusku, które przyjechało ze wschodu (w pierwszej kolejności szczurów z zaporoża)
Czym zajmuje się ta organizacja? - Jawnym szkalowaniem i prześladowaniem ludzi za ich prywatne poglądy.
Antifa się u nas nie przyjęła, więc zainstalowano nam jej substytut - OMZRiK.
To są ich główne cele, a pokazywanie patusów, jak z tego filmiku, to zwykła przykrywka, bez której nie mieliby wiarygodności nawet w oczach najciemniejszych mas.
Jej założyciel Rafał Gaweł został w 2019 roku skazany na 2 lata więzienia za oszustwa w prowadzeniu działalności gospodarczej, więc uciekł do Norwegii, gdzie otrzymał azyl i kontynuuje swoją "pracę".
W zeszłym roku zapadł wyrok w którym sąd postanowił, że OMZRiK można nazywać faszystowską organizacją przestępczą.
Błędnym jest założenie, że to jakaś prywatna inicjatywa jakiegoś świra - nic bardziej mylnego. Takie organizacje mają ogromne plecy i służą przeprowadzaniu ataków oraz destabilizowaniu konkretnych obszarów państwa w ramach działań hybrydowych.
Kto ich finansuje? nie wiadomo ponoć fundacja batorego - ci od finansowania wielu innych organizacji przestępczych w Polsce, jak np "otwarty dialog", z którymi nasze państwo nie jest w stanie sobie poradzić.
Kto ich wspiera? standardowo, gazeta wyborcza, jej satelity oraz instytucje unijne - kto by się spodziewał.
Miałem do czynienia z tymi kurwami
To ja poproszę do czołgu. Rozpierdolę każde gówno o małpim ryju, gadające po rusku, które przyjechało ze wschodu (w pierwszej kolejności szczurów z zaporoża)
Będziesz musiał wrócić do swojej ruSSkiej wiochy z jakimś ukradzionym kawałkiem lustra i rozpierdolić się sam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów