📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gazować takich polaczków - to typowy beneficjent 500+, tylko zwiększa patole i na takiego gnoja jeszcze podatki idą. Stawiać takie kurwy pod mur i rozstrzeliwać.
Ale chudy ten Ukrop. Kto by go tam trafił?
Ten śmieć pierdoli, że dopłaca do interesu tego Ukraińca, a widać po nim, że nigdy uczciwie nawet złotówki nie zarobił.
Antoni79 napisał/a:
Tu wystarczy Policja. Nie potrzebna żadna fundacja. Sprawa oczywista, fizyczna napaść i spory wyrok.
Ziobro kaze wypuscic z wiezienia a Duda ulaskawi
Jebany, pierdolony obszczymur wyklęty. Nieraz wracałem najebany uberem / boltem do domu, ale zwykła ludzka przyzwoitość nakazuje, że nie chleje się w taksówce. Jak tak bardzo bolało cię to pierdolony patusie, że wiezie ciebie Ukrainiec to przecież w aplikacji jest zdjęcie, numer rejestracyjny, marka samochodu oraz imię kierowcy i widząc kto po ciebie jedzie to trzeba było anulować kurs. Mam nadzieję, że zafajdany ochlapusie masz już kilka wyroków w zawiasach i po tym występie pójdziesz pierdzieć w pasiaki na kilka lat. A dla Ukraińca brawo za kamerkę w samochodzie filmującą wnętrze oraz za gaz.
Polska jest krajem cywilizowanym. Przyjmujemy uchodźców wszystkich, ile wlezie i skąd kolwiek, przyjmujemy lgbtq+. Nie sądzę, że w razie godziny "w" ktoś chciałby mnie rozstrzelać. Dostałbym ze dwa lata, wyszedł po kilku miesiącach, albo szybciej zaraz po ewakuacji rządu i wszystkich z kasą i układami. Po trzech miesiącach nie byłoby pewnie komu więzień pilnować.
Typowe prawackie śmieci kaczora .
Antoni79 napisał/a:
. Nie sądzę, że w razie godziny "w" ktoś chciałby mnie rozstrzelać.
Zakładając, że weszli by ruski to byś kulkę już w pierwszym dniu bo oni by więzień na pewno nie pilnowali
Kurwa nie wiem o co kaman ale mi instynkt samozachowawczy nakazałby jechać z rozpiętymi pasami i z gazem żelowym pod ręką w takim towarzystwie.
Dobrze, że założyli ten ośrodek 20 lat temu to teraz dzięki zmianie realiów może w końcu się przyda. No i dla równowagi przydałoby się jakiś ośrodek wypierający Polaków okradzionych i pobitych przez Ukraińców i Gruzinów
TytanowyRosomak napisał/a:
Kurwa nie wiem o co kaman ale mi instynkt samozachowawczy nakazałby jechać z rozpiętymi pasami i z gazem żelowym pod ręką w takim towarzystwie.
Ciężka jest praca na taxi. Zawsze było duże ryzyko. Pamiętam lata 90-00. Wtedy to dopiero patolstwo było i strach. Trzeba było określoną trasą do domu wracać. Dziś to je bajka. Możesz chodzić wszędzie. Trzeba uważać, nie prowokować i lepiej omijać, ale mimo mieszanki jaką mamy w Warszawie i dużej ilości ludzi to jest bezpiecznie.
Już po samym sposobie wysławiania się widać, że to jakieś kompletne dno intelektualne. Pozostaje liczyć na to, że kiedyś te dwa cweliki spróbują z kimś równym sobie i skończą połamani w jakimś brudnym rowie, bo więzienie dla takich chwastów to nie jest żadna kara.
Tak niestety to wygląda na co dzień, że najgorsze śmieci tej ziemi dają sobie prawo do prześladowania ciężko pracujących obcokrajowców i każdego od kogo nie jebie alkiem i petami.
Na cebulowych podludzi cyklon b a nie pieprzowy, brawo kierowca Stiepan .
Brudne zapijaczone polusy, zakała cywilizowanego świata.
Tak niestety to wygląda na co dzień, że najgorsze śmieci tej ziemi dają sobie prawo do prześladowania ciężko pracujących obcokrajowców i każdego od kogo nie jebie alkiem i petami.
Na cebulowych podludzi cyklon b a nie pieprzowy, brawo kierowca Stiepan .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów