Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak na logikę, to w USA nikt nie jest w swoim kraju, oprócz tej garstki Indian, którzy żyją w rezerwatach. Wszyscy pozostali są imigrantami w którymśtam pokoleniu, ale ci, co przyjechali wcześniej myślą, że więcej im wolno, bo są "u siebie". Komiczne to trochę,
Indianie stworzyli USA czy jednak biali ludzie???
Indianie stworzyli USA czy jednak biali ludzie???
Stworzyli imigranci, nie tylko biali. A teraz rozwijają głównie żółci i beżowi Azjaci, którzy pracują we wszystkich branżach nowoczesnych technologii i to na kierowniczych stanowiskach, podoba się to komuś, czy nie.
Ale ktoś tam jednak mieszkał wcześniej i uczciwie mówiąc, tylko oni są u siebie.
Indianie też tam przyszli, tylko wcześniej.Tak na logikę, to w USA nikt nie jest w swoim kraju, oprócz tej garstki Indian, którzy żyją w rezerwatach. Wszyscy pozostali są imigrantami w którymśtam pokoleniu, ale ci, co przyjechali wcześniej myślą, że więcej im wolno, bo są "u siebie". Komiczne to trochę,
Według tej logiki, powinniśmy się stąd wynieść, bo mieszkamy na odwiecznych ziemiach z których połowa w czasach rzymskich należała do celtów, połowa do sarmatów (dziś osetyjczycy) — taki lud irański.
Stworzyli imigranci, nie tylko biali. A teraz rozwijają głównie żółci i beżowi Azjaci, którzy pracują we wszystkich branżach nowoczesnych technologii i to na kierowniczych stanowiskach, podoba się to komuś, czy nie.
Ale ktoś tam jednak mieszkał wcześniej i uczciwie mówiąc, tylko oni są u siebie.
W większości dzisiejszego USA NIKT nie mieszkał, a jak już jakieś plemiona co to jeszcze nie ogarnęły pojęcia kraju. Dzisiaj mają swoje terytoria i tam faktycznie są u siebie. Jedyne do czego można się przyjebać to gdy rząd USA nie respektował traktatów i to jest faktycznie kość niezgody która powinna być natychmiast uregulowana by wszystko było zgodnie z traktatami. USA zbudowali biali ludzie, kropka. Mam nadzieję, że mówiąc o "innych", nie masz na myśli murzyństwa, ten mit jest tak żałosny, że aż szkoda gadać
zamiast dobić czarnucha to go bronią pierdolone lewaki
którego czarnego? tego ciemnego, czy rozcieńczonego? ludzie ich rozdzielili, bo jakbyś nie zauważył zaczęli się klepać w tłumie i nikomu nie uśmiechało się zarobić przypadkiem w ryj, a z racji, że to negroidy, nie ma pewności, że zaraz któryś wyciągnie pukawkę i zacznie napierdalać....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów