Ciekawa kompilacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Piwo za tych ludzi, mają pasje i pomysł
blokern napisał/a:
co to za nuta, kawalek?
wystarczy prosta aplikacja do rozpoznawania utworów muzycznych
OVERWERK - Exist (Club Mix)
mylisz się - pieniądze zaczynają być potrzebne, kiedy wchodzisz na coraz wyższy poziom (aby nauczyć się jeździć na nartach nie trzeba od razu jechać w Alpy), ale prawda jest taka, że wówczas możesz nie jeść miesiąc oby tylko kupić nowy sprzęt czy wypłynąć na nowe wody celem nurkowania - wszystko jest kwestią wyboru
jeśli imprezujesz co tydzień, jadasz na mieście, kupujesz masę zbędnych rzeczy to niestety zabraknie na coś innego
pomijam te osoby, które mają rodzinę, dzieci - wówczas priorytety się "ciut" zmieniają, ale myślę, że również wtedy można, a nawet trzeba znaleźć jakąś niszę dla siebie
najgorszy80
mylisz się - pieniądze zaczynają być potrzebne, kiedy wchodzisz na coraz wyższy poziom (aby nauczyć się jeździć na nartach nie trzeba od razu jechać w Alpy), ale prawda jest taka, że wówczas możesz nie jeść miesiąc oby tylko kupić nowy sprzęt czy wypłynąć na nowe wody celem nurkowania - wszystko jest kwestią wyboru
jeśli imprezujesz co tydzień, jadasz na mieście, kupujesz masę zbędnych rzeczy to niestety zabraknie na coś innego
pomijam te osoby, które mają rodzinę, dzieci - wówczas priorytety się "ciut" zmieniają, ale myślę, że również wtedy można, a nawet trzeba znaleźć jakąś niszę dla siebie
Kurwa a ja siedzę z słuchawkami na uszach z myszką w ręku i scrolluje ale piękne to życie
Angel napisał/a:
wystarczy prosta aplikacja do rozpoznawania utworów muzycznych
lub doczytać pod koniec filmu
Rowniez prosze o wersje w HD
Warto dodać, że skok z 1:23 się nie udał i ziomek widowiskowo się rozjebał
Nie po to nagrywali Go Pro abym teraz ogladal w takiej chujowej jakosci, toche szacunku dla kamery, poprosze HD.
Gość popierdala ze świnią na desce surfingowej O.o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów