Odbieram to osobiście.Bo tez kiedyś takie wpierdol dostałem od pał.Jak już skuty byłem.Chuj w to czy zasłużyłem czy nie.Po skuciu to już skurwysyństwo.
k***a.Czekałem aż wstanie i najebie cepów,temu j***nemu frustratowi.
Odbieram to osobiście.Bo tez kiedyś takie wpie**ol dostałem od pał.Jak już skuty byłem.ch*j w to czy zasłużyłem czy nie.Po skuciu to już sk***ysyństwo.
Bo w Polsce nie ma policji, są tylko kurwy.
Jest na to świetna metoda - zachowywać się przedtem jak ktoś normalny.
To bardzo ułatwia życie i chroni skutecznie przed pałowaniem - zasłużonym czy też nie.
na początku to myślałem ze mu ryło zmasakrowali na krwawą miazgę...
Ale twardzi byli jak już był skuty .... A tak to kurwa noo not cool bro not coool
Kurwa.Czekałem aż wstanie i najebie cepów,temu jebanemu frustratowi.
Odbieram to osobiście.Bo tez kiedyś takie wpierdol dostałem od pał.Jak już skuty byłem.Chuj w to czy zasłużyłem czy nie.Po skuciu to już skurwysyństwo.
Za co Cię skuli?
jak inaczej ćpunowi wytłumaczyć ? trzeba przejebać pałą po żebrach
Tez poleje sie krew?
Chińczycy może pobudowali sobie super metropolie, mają wywaloną technologię, poubierali się we współczesne mundurki, ale mentalnie dalej są dziesięciolecia w tyle
To coś jak Polacy. Tylko bez metropolii i technologii
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów