📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Betonowy słup przy torze wyścigowym... Nawet humaniści wiedzą, że to chujowy pomysł
bo dobrze jest na torze wyścigowym stawiać slupy z żel betu
icoztegożemiałkask?
kamczak napisał/a:
Dobrze że miał kask... a nie czekaj
Jakbyś miał to potem sprzątać to byś podziękował, że zawartość jest dość szczelnie zamknięta w kasku
Budrys2000 napisał/a:
Betonowy słup przy torze wyścigowym... Nawet humaniści wiedzą, że to chujowy pomysł
Śmieszna sprawa, bo jak się popatrzy na polskie tory gokartowe na parkingach to dokładnie tak samo to wygląda. Ja sam miałem dokładnie taką samą sytuację, na pełnej prędkości złapałem poślizg (poprzedni gokart miał lepszą przyczepność), też walnąłem głową o słup, ale jak widać nie aż tak mocno jak ten typ, zamroczyło mnie, obudziłem się na końcu prostej i pojechałem dalej, chwilę później znowu się rozbiłem, bo nie bardzo ogarniałem ruch nogami po uderzeniu
Od tamtej pory nigdy więcej gokartów na parkingach, przez tydzień nie mogłem stać z łóżka, bo tak poobijany byłem, z głową nic nie było, całe szczęście
Flodzia ma chyba kompleksy związane z motoryzacja
Gokarty nie maja nic wspolnego z pizdami. Kazdy sportowy kierowca tym jezdzil
sokol358 napisał/a:
Gokarty nie maja nic wspolnego z pizdami. Kazdy sportowy kierowca tym jezdzil
Przecież na sadolu liczą się tylko samochody osobowe i ciężarowe -tam mamy dostojnych "kierowników". Cała reszta to pizdy i homoseksualiści.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów