📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierw TVP usunęło mi film,ze niby przez prawa autorskie,później UEFA złodzieje.
Jeżeli macie telewizję cyfrową to macie możliwość słuchać komentarza Szpaka, Zimocha lub w ogóle bez komentarza.
1:33 "Piękna woń jak rzepaku na wiosnę"
A rzepak to przypadkiem nie jest ta roślina co jebie jak gówno?
A rzepak to przypadkiem nie jest ta roślina co jebie jak gówno?
Znowu ten ryjodrzyj? Ja się pytam co jest w tym fajnego?
co jak co, ale facet ma talent do pierdolenia o niczym przez tyle czasu.
Zajebiście komentuje, to fakt, ale gol był na tyle ładny, że mimo wszystko dobrze było go widzieć.
Akurat miałem nockę w robocie i miałem tę przyjemność na "jedynce" słuchać relacji . Słuchałem z wypiekami na twarzy; że też trzeba mieć talent by umieć komentować. Chwilami nieźle się uśmiałem...
cicho bo goolman "mistrz riposty" Ci pojedzie
to zimoch? słuchałem wczoraj meczu i miałem wrażenie że zimoch komentuje na zmianę z kimś innym. i to właśnie jest ten ktoś inny, wg. mnie nie jest to zimoch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów