Nie ogarniesz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
faktycznie nie ogarniesz....chodzące gołębie no zajebiste,szkoda,że jeszcze się nie posrały...
tacy ludzie powinni być zamykani między gumowe ściany, tylko mnie wkurwił tym swoim głupim zachowaniem.
Życie tego kolesia to głupi żart, taki kawał drugiego "gołębia"
furion napisał/a:
Czy to jest ten zjeb od vlogu gdzie wszystko hejtuje .... :/ ?
Nie ma to jak hejt, że ktoś hejtuje.
@up
to był tylko komentarz, ja nie robie vlogów o tym że ludzie są zjebani, mówiąc że lubią jakiegoś aktora a oglądają go z lektorem. Sory ale niektórzy lubią np jakiś węgierskich aktorów bo dobrze grają, ale po co się od razu uczyć węgierskiego. Ten koleś przesadza bo chce narzucić śwój tok myślenia przeg vlogi. Jak coś mu się nie podoba to niech pogada o tym ze znajomymi a nie dzieli się ze światem za pomocą neta. No chyba że nie ma znajomych, to już nie mój problem...
I może dlatego robi takie głupie filmiki o gołębiach które czekają jakoby na Diablo 3...
to był tylko komentarz, ja nie robie vlogów o tym że ludzie są zjebani, mówiąc że lubią jakiegoś aktora a oglądają go z lektorem. Sory ale niektórzy lubią np jakiś węgierskich aktorów bo dobrze grają, ale po co się od razu uczyć węgierskiego. Ten koleś przesadza bo chce narzucić śwój tok myślenia przeg vlogi. Jak coś mu się nie podoba to niech pogada o tym ze znajomymi a nie dzieli się ze światem za pomocą neta. No chyba że nie ma znajomych, to już nie mój problem...
I może dlatego robi takie głupie filmiki o gołębiach które czekają jakoby na Diablo 3...
nigdy bym nie pomyślał ,że gołębie mogą wskoczyć na schodek ,niby wydają się takie niepozorne a tu proszę skaczą na wysokośc 25 cm. Teraz mam faze i szukam filmików na youtube gdzie gołębie wskaukują na jakieś przeszkody ,ale pojebany jestem... Sadol uczy ,sadol bawi ,piwo !
furion napisał/a:
@up
to był tylko komentarz
Komentarz hejtujący kogoś za hejtowanie.
Przykro mi, niezależnie od tego, co tam napisałeś (too long, didnt read, u mad? ) - tak, czy srak wychodzi na to samo.
Kurwa... nie wpadłem na to, że może być to z dźwiękiem. Siedzę, patrzę przez ponad minute na jakieś jebane gołębie i czekam co się stanie...
brak mi slow,zamiast wziac sie za dziewuchy to golebie nagrywa, zoofilia sie szerzy!
Ten koleś to Dembski. Kanał na jutubje: Dem3000
U Dema ciężko odróżnić głupotę na spontanie od odcinków z głębszym przesłaniem. To trochę jak interpretacja tekstów na polskim. Sam nie wiesz czy to jest ch*jowe bo tego nie rozumiesz, czy to jest mądre, ale tego nie rozumiesz. Btw ten odcinek był dla beki i nie doszukujcie się tu okrytych przesłań.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów