📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musi sexi wyglądać jak ruchacie swoją laskę i ledwo wam z tych włosów pała wystaje.
Arisovo napisał/a:
Musi sexi wyglądać jak ruchacie swoją laskę i ledwo wam z tych włosów pała wystaje.
i do tego sprowadza sie problem tych co golą jaja. robią to bo mają tak małe pały że ich nie widać
higiena? haha ja mam wode w domu. łazienke a w niej prysznic i wanne wy biedne pizdy z sosnowca golące sobie jajuszka
Co tu dzieje? Gimnazjaliści opanowali stronę? Takie tu tematy prostackie są poruszane, że zniechęca do odwiedzania tej strony. Oczywiście golenie jaj jest wyznacznikiem kto ma jaką orientacje i jak często uprawia seks?. Przecież to kaleki intelektualne tak wiążą fakty. I mam taką erratę na koniec. Dla dzieci z tego portalu co mają 15 i tych co gorsze o wiele starszych co intelektualnie przypominają dzieci - Dorośnijcie
NO kurwa, wolę się sugerować tym co woli moja laska, a nie opiniami jakichś zakompleksionych typów z internetów. Więc skończcie pierdolić o tym, że golenie jajec jest nie męskie, bo jak dla mnie to ma chuj wspólnego z męskością. Jaja jakie faceta powinny obchodzić to jego własne, więc wyjebane mam na toczy ktoś sobie je goli, czy nie.
Ja tam golę jaja, jak (i pachy) dla komfortu po prostu. W lato się nie poci, a włosy pod napleta nie wejdą.
Nie golę za to brody i w życiu nie depilowałbym klaty, bo to jest właśnie dla mnie pedalskie jak już.
Rozumiem, że tym małpom, co nie golą również podobają się kobiety z buszem między nogami?
Jakie są niby plusy hodowania krzaka?
Nie golę za to brody i w życiu nie depilowałbym klaty, bo to jest właśnie dla mnie pedalskie jak już.
Rozumiem, że tym małpom, co nie golą również podobają się kobiety z buszem między nogami?
Jakie są niby plusy hodowania krzaka?
Akurat golenie włosów intymnych nie jest higieniczne - przeciwnie: włosy łonowe są tam przecież w jakimś celu, a jest to naturalna ochrona przed bakteriami etc.
Że Wam się nie chce myć jajek codziennie to inna sprawa.
Że Wam się nie chce myć jajek codziennie to inna sprawa.
Zarammoth napisał/a:
a kurwa nie pogardze
znavca napisał/a:
Pedał i jego pedalskie myślenie, nigdy nie ruchałeś albo ci nigdy nie wyrosły i masz ból dupy. Myślisz, że jak obwąchałeś śledzia z puszki to znasz zapach cipy? chłopców z wygolonymi jajeczkami to może chcą 16 letnie dziewczynki. Jak kiedyś odezwiesz się do jakiejś dorosłej baby i będziesz miał odwagę, zapytaj co one sądzą o takich pedałach jak ty i ich pedalskich wygolonych jajeczkach.
widac, ze stary tez nie golil chuja, bo loniak trudnil wycieczke plemnika i urodzil sie niedojeb
nie gol jaj, dawaj dziewczynie do buzi szczotke druciana, mow ze to jest meskie...
hahahahahhahahahahhahahahahahahahahahaha
niegolenie jaj jest meskie HAHAH, ja pierdole jebnijcie sie w leb barany
Kto ćwiczy (jak widać mało osób...), ten wie, że należy golić pachwiny choćby dla komfortu.
I kurwa nie używajcie maszynki elektrycznej - drażni skórę, tępi się i jest nieprecyzyjna. Niby żyletka przy jajach włos jeży (nawiasem mówiąc - dobrze!), ale to najlepsza opcja.
I kurwa nie używajcie maszynki elektrycznej - drażni skórę, tępi się i jest nieprecyzyjna. Niby żyletka przy jajach włos jeży (nawiasem mówiąc - dobrze!), ale to najlepsza opcja.
Po co wam wiedzieć, kto goli a kto nie ?
grzechu5444 napisał/a:
nie gol jaj, dawaj dziewczynie do buzi szczotke druciana, mow ze to jest meskie...
:
stary wygrałeś internety
@ chickeneatingcat
No tutaj akurat jesteś w błędzie. Między po to goli sie włosy łonowe, żeby nie dostały się tam wszy i inne bakterie którym to włoski sprzyjają przy rozmnażaniu się. Tak więc internet czy też lekarz znajdziesz taką samą opinie. "Ogól jaja, bo Ci uschną albo grzyb go zezre "
No tutaj akurat jesteś w błędzie. Między po to goli sie włosy łonowe, żeby nie dostały się tam wszy i inne bakterie którym to włoski sprzyjają przy rozmnażaniu się. Tak więc internet czy też lekarz znajdziesz taką samą opinie. "Ogól jaja, bo Ci uschną albo grzyb go zezre "
WinterWolf, to Ty chyba w jaskini mieszkasz jak masz tam wszy, grzyby i protisty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów