Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I chcesz mi powiedzieć że wszy się nei gnieżdżą we włosach? Pod pachami, na głowie, na jajkach również... Chyba że o nich nie słyszałeś a wiek w profilu jest przypadkowo klikniętą datą.. Bo nie wierze że dorosły facet nigdy nie słyszał o wszach łonowych ani o grzybicach różnego rodzaju...
Lub po prostu jeszcze jesteś gimnazjalistą w okularkach który uważa że fiutek służy tylko do siusiania?
Wytłumacz sie
I chcesz mi powiedzieć że wszy się nei gnieżdżą we włosach? Pod pachami, na głowie, na jajkach również...
czyli jesteś wygolonym na gładko debilem tylko temu żeby sie nie myć?
Niby zrozumiałem Twoją wypowiedź, chociaż wygląda jakby ciapaty z google translate korzystał, to nadal gówno prawda, sprzyja powstawaniu tego typu rzeczy, ale wtedy gdy się, kurwa, nie myjesz lub zapierdalasz codziennie 12 godzin z łopatą w słońcu..
Ojoj kaskader jaki cwaniak w gębie. Ja przynajmniej mam co golić ciapaku, nie to co ty. Tak gole sobie to i ówdzie i się tego nie wstydzę. A jak będę miał w przyszłości nieszczęście poznać się ze wszami na głowie i to łeb ogole. Bo wole być zdrowy niż pojebanym brudasem jak Ty i Tobie podobni...
Więc według Ciebie, wystarczy się ogolić i się myć nie trzeba? Na prawdę? Jesteś taki śmieszny czy po prostu robisz z siebie większego debila niż już jesteś? Weź się nie odzywaj jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.. Dziękuję
Albo trafisz na partnerke która ma takie coś między nogami, to również wystarcza. Chociaż grzybem to i bez włosów można się zarazić. A skądś musi się brać również
Boże ale wy jesteście żałośni. Goli się jajca po to żeby były czyste ogolone i się lepiej kochało z dziewczyną. Proste jak barszcz. A wielcy twardziele co to jajców nie golą niech spierdalają na drzewa małpiszony jebane, bo niczym się nie różnicie od nich. Zniewieściałe patafiany. Wyście widzieli Cipencję w PDFie. Kurwa ja jebie, po co jajka golić... no kurwasz twarz.. Po jajco kurwa i chuj. Brudne niedorozwoje.
Wypierdoliłbyś w pizdu swoją kobietę? Ty pierdolona Ciapata kurwo. Tak traktujesz kobiety, nie golisz jajek, tylko na jedno to wskazuje. Spłoniesz kurwa!
Twój argument jest tak pedalski jak ty (celowo z małej litery). W takim razie jak nie golisz głowy na zero to znaczy ze masz brudny, zawszony, śmierdzący łeb.
i do tego sprowadza sie problem tych co golą jaja. robią to bo mają tak małe pały że ich nie widać
higiena? haha ja mam wode w domu. łazienke a w niej prysznic i wanne wy biedne pizdy z sosnowca golące sobie jajuszka
Piwko za komentarz;)
@chickeneatingcat
Albo trafisz na partnerke która ma takie coś między nogami, to również wystarcza. Chociaż grzybem to i bez włosów można się zarazić. A skądś musi się brać również
To jak się zarazisz = golisz. Same z siebie się nie wezmą.... Jak gowy nie ogolisz to dostaniesz łupieżu? Wystarczy sie codziennie kąpać... ludzie...
Golenie jaj i łażenie do solarium to pedalstwo. Co wy za baby macie, ze wam jaja golic kaza? Ja pierdole. Czy to sama gimbaza tu wypisuje?
Wiesz, niektóre kobiety nie gustują w łoniakach między zębami...
Kompromis chłopcze... podrośniesz to zrozumiesz
PS. jajców nie trzeba golić do skóry, można ładnie przyciąć włoski
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów