18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
pol165256 2010-09-01, 15:27
to jest golf r32? no to patrząc po liczniku jesli jest km/h to szalu nie robi, moj 14letni xm lepiej idzie
Zgłoś
juriusz 2010-09-01, 16:39
jakby w coś przyjebał to byłoby piwo a tak to musisz się autorze tematu obejść smakiem
Zgłoś
CKM88 2010-09-01, 18:42
ładne R32 sam bym skatował takie autko a ten silnik to nie wsadzili tam żeby jeździć do kościoła tylko dla dobrej zabawy !
Zgłoś
stefix666 2010-09-01, 18:47
Zwykłych wieśniaków nie stać by było na golfa IV R32 które kosztują ok. 40.000PLN
Zgłoś
Matis 2010-09-01, 18:51 1
Jeśli ja planuje sobie kupic audi s8 d2 4.2 q to też jestem wieśniakiem ? Pytam z ciekawości

Dla jasności ten golf to jest R32 , nie żaden vr6 itp. tak wyglądają te silniki i mają taki fajny ryk . Na jubie jest wszystko.
Zgłoś
racuch90 2010-09-01, 18:57
a co za problem aby wiesniak wyjechal do Angli Holandi, tam sami tacy bez jezyka, a pracuja
Zgłoś
theparowczak 2010-09-01, 19:05
Żyd się swieci ale twardo po garach daje, Ciekawe jak zabraknie benzyny czy ten z kamera tez bedzie sie tak smiał jak trzeba bedzie pchac na stacje
Zgłoś
stp_001 2010-09-01, 19:21 2
Szkoda że nie wyjebali gdzieś. byłoby tak pięknie....
Zgłoś
g................6 2010-09-01, 19:25 3
250 koni pod maską i 1 osioł za kierownicą
Zgłoś
balcerro 2010-09-01, 19:38
nie wiem czy jest sie czym chwalic... podejrzewam ze lepiej bym swojego grzechotnika rozbujal (diesla)

Porucznik Rżewski
Zgłoś
Beziq 2010-09-01, 19:47
Fascynujące ujęcia deski rozdzielczej przez 2/3 filmiku o.O
Zgłoś
majki 2010-09-01, 19:49
Nic specjalnego, dwa przygłupy w kupionym z pieniędzy za wykopki u Niemca golfie prują przez miasto ile fabryka dała. Sądząc po tym jaki iloraz inteligencji bije z ich twarzy i wypowiedzi oraz umiejętności kierowcy, które kończą się na deptaniu gazu do oporu prędzej czy później się zawiną na jakimś drzewie i potem będzie płacz rodziny i znajomych, jak to zginęli wspaniali, dobrze zapowiadający się chłopcy itd itp...
Zgłoś
Fireman 2010-09-01, 19:55 1
Licznik ma w milach, więc trochę zasuwa, ale co z tego że jara się taką szybką jazdą, jak to pewnie jest mistrz prostej... a potem do takich trzeba jeździć i wycinać ich z samochodów, pół biedy jak nikomu innemu krzywdy nie zrobią a tym bardziej nikogo nie zabije
Zgłoś
zonk 2010-09-01, 20:16
jeśli mowa o wieśniakach w golfach to trzeba doliczyć do tej grupy audi. Coraz więcej buraków i itp jeździ starymi A8 które za grosze można kupić.
Zgłoś
Lares86 2010-09-01, 20:22
Ja mam Fiata uno silnik 1.0 40km A zapierdalam nim tak, ze ostatnio wziolem 2 auta na luzie:D Fakt że z górki ale potrafi tak ktoś??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów