📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
to jest golf r32? no to patrząc po liczniku jesli jest km/h to szalu nie robi, moj 14letni xm lepiej idzie
jakby w coś przyjebał to byłoby piwo a tak to musisz się autorze tematu obejść smakiem
ładne R32 sam bym skatował takie autko a ten silnik to nie wsadzili tam żeby jeździć do kościoła tylko dla dobrej zabawy !
Zwykłych wieśniaków nie stać by było na golfa IV R32 które kosztują ok. 40.000PLN
Jeśli ja planuje sobie kupic audi s8 d2 4.2 q to też jestem wieśniakiem ? Pytam z ciekawości
Dla jasności ten golf to jest R32 , nie żaden vr6 itp. tak wyglądają te silniki i mają taki fajny ryk . Na jubie jest wszystko.
Dla jasności ten golf to jest R32 , nie żaden vr6 itp. tak wyglądają te silniki i mają taki fajny ryk . Na jubie jest wszystko.
a co za problem aby wiesniak wyjechal do Angli Holandi, tam sami tacy bez jezyka, a pracuja
Żyd się swieci ale twardo po garach daje, Ciekawe jak zabraknie benzyny czy ten z kamera tez bedzie sie tak smiał jak trzeba bedzie pchac na stacje
250 koni pod maską i 1 osioł za kierownicą
nie wiem czy jest sie czym chwalic... podejrzewam ze lepiej bym swojego grzechotnika rozbujal (diesla)
Nic specjalnego, dwa przygłupy w kupionym z pieniędzy za wykopki u Niemca golfie prują przez miasto ile fabryka dała. Sądząc po tym jaki iloraz inteligencji bije z ich twarzy i wypowiedzi oraz umiejętności kierowcy, które kończą się na deptaniu gazu do oporu prędzej czy później się zawiną na jakimś drzewie i potem będzie płacz rodziny i znajomych, jak to zginęli wspaniali, dobrze zapowiadający się chłopcy itd itp...
Licznik ma w milach, więc trochę zasuwa, ale co z tego że jara się taką szybką jazdą, jak to pewnie jest mistrz prostej... a potem do takich trzeba jeździć i wycinać ich z samochodów, pół biedy jak nikomu innemu krzywdy nie zrobią a tym bardziej nikogo nie zabije
jeśli mowa o wieśniakach w golfach to trzeba doliczyć do tej grupy audi. Coraz więcej buraków i itp jeździ starymi A8 które za grosze można kupić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów