18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
audik__ 2010-09-01, 20:25 1

sierra > golf
Zgłoś
WhyMe? 2010-09-01, 20:58
Ja myślałem że będzie coś fajnego, jakaś eksplozja albo coś...

A tu idiota dostał auto z silnikiem 2.0
Zgłoś
Czyki 2010-09-01, 21:06
Ale kółkiem obraca jak rajdowiec. Jednym paluszkiem na mydełko fa albo jeszcze inaczej. A później w gazetach - "stracił panowanie nad kierownicą z niewyjaśnionych przyczyn" kierownica to nie ptaszek, żeby jedną ręką trzymać.
Zgłoś
Mateusztcv 2010-09-02, 1:07
Cały filmik czekałem na jakiś dobry finał a tu nic..

Zgłoś
m................e 2010-09-02, 5:45
PROSBA DO WSZYSTKICH SADYSTOW!!!

wlasnie znalazlem inne filmy YT tego goscia z golfa i powiem wam droszy sadysci ze to jest dla mnie czlowiek porazka, wsiur jakich malo, wies tanczy i siewa, chamstwo i obluda! niedosc ze ma ksywe CZORT (yhy, wiem nie dosc ze ma wiesniackie filmy to jeszcze chce swoja ksywa potwierdzic swoje folklorystyczne korzenie ) to jeszcze popisuje sie np robiac 'koleczka' skuterem po piasku...tak wiec Drodzy Sadysci, z racji tego iz laczy nas podobne poczucie humoru, uwielbiamy ogladac cudze faile, jestesmy bezlitosni nawet dla dzieci z zespolem downa oraz bez najmniejszych skrupulow, a wrecz z niezmierna przyjemnoscia urazimy ambicje kazdego wiesniaka, PROSZE Was o szerzenie granic naszego sadyzmu i posuniecie sie do tego co moze nie jest koniecznosia ale z pewnoscia bedzie przyjemne,...w prostych slowach kurwa, koniec tego pierdolenia! poprostu macie tu link to strony wiesniaka ( youtube.com/user/czort85p/u/14/vI3BGZ3hBI4 ) zrobcie co do was nalezy i napiszcie mu kilka 'milych' slow nienawidze takich chamow! wrrr
Zgłoś
Gienek2 2010-09-02, 8:19
bujajcie dalej te swoje wyzylowane 1.1 turbo fire
normlane ze do predkosci ok 80 km kazde auto idzie podobnie ( nie mowie o tych autach ktore maja predkosc max w tych granicach). czy masz 70 koni czy 140 do pewnego poziomu bedzie podobnie, prawdziwa moc widac przy predkosci 120-140 jak dodajesz gazu
Zgłoś
.................. 2010-09-02, 8:43
Ten golf jest chyba szybszy niż niektórych łącze internetowe.
Zgłoś
dwakilo 2010-09-02, 11:44
Długo chłoptaś nie pojeździ jak będzie tak sobie jedną rączką trzymał ster.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Szczygiel 2010-09-02, 18:42
ciekawe czy tatus wie, ze syneczek pozyczyl samochod
Zgłoś
D................y 2010-09-02, 19:42
Widze ze tu sami PRO lanserzy którzy nawet nie wiedzą co to za auto i dlaczego pokazane było pod maska...

golf IV R32 to popularny VR6 z 24V 3.2 pojemnosci i mocy 250 km w serii, jak widać dołożony jest kompresor co daje pewnie ok 350 km...
Zgłoś
faba 2010-09-02, 20:29
R32 i mydełko Fa to się źle skończy! A jak mydełko się kończy to kierujemy nieudolnie kciukiem! Będzie hard

"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy skurwysynie!"
Zgłoś
kadgrol 2010-09-14, 22:10
Gienek2 napisał/a:

taki golfik idzie w sumie jak bardzo dobry motorek

powiedzialbym że przyzwoity;) obok bardzo dobrego to ten golfik nawet nie przelatywal;p
Zgłoś
k................a 2010-09-14, 23:03
Gienek2 napisał/a:

nie golf gri a raczej r32 jak miał na silniku ( chyba ze se sam przyczepił) a to jest najlepsza wersja golfa, na bank bije vr6

R32 nie jest przypadkiem następcą VR6? Poza tym, prezentowana na tym filmiku R32 jest dodatkowo uturbiona, więc jak to mawiają - gniecie suty.

Ale i tak nie zmienia to faktu, że Golfy to szajs
Zgłoś
Kmil69 2011-08-06, 0:36
Docenty napisał/a:

Widze ze tu sami PRO lanserzy którzy nawet nie wiedzą co to za auto i dlaczego pokazane było pod maska...

golf IV R32 to popularny VR6 z 24V 3.2 pojemnosci i mocy 250 km w serii, jak widać dołożony jest kompresor co daje pewnie ok 350 km...

Widze, że Ty taki sam PRO LANSER jesteś skoro uważasz, że tu jest komresor dołożony... Bo jest to turbina ale mniejsza, do rzeczy.
A więc tak:
fakt faktem ciul wraz z kolegą zasiedli w golfie R32 3.2 i robią lans po jakimś wiejskim kurwidołku gdzie pewnie prądu wieczorem nie ma i asfalt zawijają, jak widać po kontrolce paliwa szlachtą to oni nie są bo bida pali się jak chuj i krzyż na tą koślawą droge żebyście zjeby pompe paliwa zatarli i na furmance po mleko nakurwiali o 4 rano, ale patrząc na to obiektywnie to jeśli ktoś jest fanem motoryzacji to dostrzeże to , że nie jest to "GOLF Z POD DYSKOTEKI MAGNES" tylko konkretniejszy sprzęt i gdyby trafił w odpowiednie ręce to napewno nie byłby katowany druga sprawa. Jak czytam komentrarze co poniektórych "ja to bym go uno zrobił, a ja bym mu gałe na tylnym oparciu zatargał" to mi się gówno w dupie wywraca na lewą strone łajdaki jebiecie kocopoły aż głowa boli i każdy z was by zapierdalał tak samo jak i oni Jeden jeździ lepiej drugi gorzej, jego sprawa jak zakurwi w jakieś drzewo byle tylko nie zabił kogoś przez głupotę, a każdy kto ogarnia temat 4 kół wie, że to jara i nakręca wiele osób bo po coś takie auta robią. Chcesz jeździć 50km/h - kup tico Chcesz poszaleć i masz coś w głowie to kup coś mocniejszego tylko uzywaj łba do tego by rozsądnie jeździć. POZDRAWIAM SERDECZNIE

"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów