📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Nom przyjebanie ma ale z dupy taki xD
ale pierdolicie każdy kto by miał taką fure jeździł by tak samo (tak nawet ja) a jak ktoś chce jeździć wolniej po mieście niech kupi rower albo jakąś hulajstope
avalanch napisał/a:
ale pierdolicie każdy kto by miał taką fure jeździł by tak samo (tak nawet ja)
Dlatego nie wszyscy kupują takie fury, bo wiedzą, że te są dla zakompleksionych debili i wieśniaków, którzy muszą się blaszanką dowartościować.
Pozostali mają samochód, żeby nim jeździć (wolniej lub szybciej ale jeździć), a nie żeby na trasie wieś robić.
Zajebista dla takich leszczy byłaby reklama (każdy leszcz by kupił i tak jeździł):
"Enlarge your penis - buy VW Golf."
to był golf V gti ? zreszta tu nie chodzi o samo auto tylko o tych dwóch bambrów w nim no kamerzysta to czystej rasy wieśniak zobaczcie jaki ma ryj czerwony od jebania w polu a ten drugi to tez jakiś techno bamber ide o zakład że auto jest albo starszego brata albo wuja z ameryki
lesiot napisał/a:
Dlatego nie wszyscy kupują takie fury, bo wiedzą, że te są dla zakompleksionych debili i wieśniaków, którzy muszą się blaszanką dowartościować.
Pozostali mają samochód, żeby nim jeździć (wolniej lub szybciej ale jeździć), a nie żeby na trasie wieś robić.
i że niby co? jeśli podoba mi się golf to nie mogę go kupić bo jeżdżą nim technozjeby i wiejscy wiksiarze? a w dupie mam takich kosmitów, jeśli będę chciał to sobie kupię czy to golfa, bmw, lancera, subaru czy inne uwielbione przez wieśniaków auto. niech ludzie uważają mnie za zjeba, ale to ja mam dobry samochód, a nie oni.
A potem jak do domu przyjedzie, potulnie odda tatusiowi kluczyki z tekstem
-Tato..musisz zatankować i kupić nowe opony
A co do posiadania takich aut, cóż...można mieć takie auto ale nie zapierdalać nim przez miasto jak jakiś pojeb, bez pasów itp.
A nie ze przez miasto(wioche?) jechać 180 i się chwalić koledze pro wiesniakowi ze ma zajebiste auto.
-Tato..musisz zatankować i kupić nowe opony
A co do posiadania takich aut, cóż...można mieć takie auto ale nie zapierdalać nim przez miasto jak jakiś pojeb, bez pasów itp.
A nie ze przez miasto(wioche?) jechać 180 i się chwalić koledze pro wiesniakowi ze ma zajebiste auto.
I czym oni się tak podniecają? Jeśli to są km/h, a nie mph to ja tyle moim piździkiem jadę...
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
guan0 napisał/a:
i że niby co? jeśli podoba mi się golf to nie mogę go kupić bo jeżdżą nim technozjeby i wiejscy wiksiarze? a w dupie mam takich kosmitów, jeśli będę chciał to sobie kupię czy to golfa, bmw, lancera, subaru czy inne uwielbione przez wieśniaków auto. niech ludzie uważają mnie za zjeba, ale to ja mam dobry samochód, a nie oni.
Wiadomo, że nie chodzi do końca o sam wygląda auta i czy się komuś podoba, a raczej o kombinację auto+kierowca. W tym wypadku trafiło na golfa i jakiegoś zjeba, którą kombinację można podsumować tak jak pisałem wyżej, ale sam znam kilka całkiem normalnych osób jeżdżących golfem (chociaż przyznam że i pozerów z golfami i napalonymi na golfa też znam).
nie golf gri a raczej r32 jak miał na silniku ( chyba ze se sam przyczepił) a to jest najlepsza wersja golfa, na bank bije vr6
taki golfik idzie w sumie jak bardzo dobry motorek
taki golfik idzie w sumie jak bardzo dobry motorek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów