W zakręt tym nie wjedziesz.
A twój stary spuścił się na gnój i słońce cię wychodowało...
Dobrze wam idzie chłopaki! wiencej!
W latach 80tych stosowali już takie myki jakie np fiat nie ma do dziś.
Co niby ma takie stare próchno, czego miałoby nie być w nowym aucie? BTW, pierwsze seryjnie produkowane auto z common rail, to Alfa 156, a sam system został wynaleziony przez Fiata i sprzedany Boschowi. A pierwszym autem z silnikiem diesla z bezpośrednim wtryskiem był Fiat Croma.
VW to gówno, które nigdy nie było zaawansowane technicznie, ani innowacyjne. W obecnych czasach dodatkowo jest awaryjne.
Ile Twoja matka musiała napchać śniegu w pizdę aby ulepić takiego bałwana ?
Nie lubię Golfów i chuj, ale za tą zacną ripostę stawiam Ci piwo ;]
Do startów na ćwierć mili to auto się nie nadaje ,ale to już chyba każdy zobaczył .
Jeszcze jedno co mi się nie spodobało , to układ kierowniczy nawet kiedy nie boksuje to przy wyższych prędkościach auto jedzie jak chce , a przy prędkości 200 dotknięcie kierownicy ma duże znaczenie .
A pierwszym autem z silnikiem diesla z bezpośrednim wtryskiem był Fiat Croma.
Dziadek miał Ursusa C328 i kurwa o dziwo...z bezpośrednim wtryskiem.
VW to gówno, które nigdy nie było zaawansowane technicznie
Jakoś to gówno wytrzymuje próbę czasu i klika 20, 30, 40 a nawet 50 latków jeździ po ulicach...
...Włosi może zrobili dobrego diesla ale z trwałością u nich licho.
Co niby ma takie stare próchno, czego miałoby nie być w nowym aucie? BTW, pierwsze seryjnie produkowane auto z common rail, to Alfa 156, a sam system został wynaleziony przez Fiata i sprzedany Boschowi. A pierwszym autem z silnikiem diesla z bezpośrednim wtryskiem był Fiat Croma.
VW to gówno, które nigdy nie było zaawansowane technicznie, ani innowacyjne. W obecnych czasach dodatkowo jest awaryjne.
! ! ! Gay Detected ! ! !
Nażelowany miłośnik taniej włoszczyzny się znalazł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów