736KM 2.0L 16V
trzeba przyznać że ma jebnięcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka moc na przód to niestety mistrz prostej..
W zakręt tym nie wjedziesz.
W zakręt tym nie wjedziesz.
dr_evil napisał/a:
A twój stary spuścił się na gnój i słońce cię wychodowało...
Dobrze wam idzie chłopaki! wiencej!
MudPie napisał/a:
W latach 80tych stosowali już takie myki jakie np fiat nie ma do dziś.
Co niby ma takie stare próchno, czego miałoby nie być w nowym aucie? BTW, pierwsze seryjnie produkowane auto z common rail, to Alfa 156, a sam system został wynaleziony przez Fiata i sprzedany Boschowi. A pierwszym autem z silnikiem diesla z bezpośrednim wtryskiem był Fiat Croma.
VW to gówno, które nigdy nie było zaawansowane technicznie, ani innowacyjne. W obecnych czasach dodatkowo jest awaryjne.
MudPie napisał/a:
Ile Twoja matka musiała napchać śniegu w pizdę aby ulepić takiego bałwana ?
Nie lubię Golfów i chuj, ale za tą zacną ripostę stawiam Ci piwo ;]
Wszystko może i fajnie, ale czemu ten kretyn go tak długo trzyma na odcięciu zapłonu?
Kurwa przez chwile myślałem, że to V16, a nie 16V. A już miałem rozkmine jak to upchali w golfie.
Nie myślałem nawet o tym że z tak małej jednostki można wykrzesać aż taką moc , tak strasznie wysilić ten silnik , oczywiście podzespoły w tym silniku są wzmacniane , ale sam blok dalej ten sam .
Do startów na ćwierć mili to auto się nie nadaje ,ale to już chyba każdy zobaczył .
Jeszcze jedno co mi się nie spodobało , to układ kierowniczy nawet kiedy nie boksuje to przy wyższych prędkościach auto jedzie jak chce , a przy prędkości 200 dotknięcie kierownicy ma duże znaczenie .
Do startów na ćwierć mili to auto się nie nadaje ,ale to już chyba każdy zobaczył .
Jeszcze jedno co mi się nie spodobało , to układ kierowniczy nawet kiedy nie boksuje to przy wyższych prędkościach auto jedzie jak chce , a przy prędkości 200 dotknięcie kierownicy ma duże znaczenie .
Jakby dodał wycieraczki z owiewkami, miałby ekstra 0.5KM.
I chuj z tego że tyle koni jak na utracie przyczepności przez FWD traci połowę mocy.
wasiuu napisał/a:
A pierwszym autem z silnikiem diesla z bezpośrednim wtryskiem był Fiat Croma.
Dziadek miał Ursusa C328 i kurwa o dziwo...z bezpośrednim wtryskiem.
wasiuu napisał/a:
VW to gówno, które nigdy nie było zaawansowane technicznie
Jakoś to gówno wytrzymuje próbę czasu i klika 20, 30, 40 a nawet 50 latków jeździ po ulicach...
...Włosi może zrobili dobrego diesla ale z trwałością u nich licho.
Autko fajnie i chciał bym mieć takiego ale koszta zrobienia czegoś takiego powalają ...
Nie chce mi się czytać komentarzy! Gdybym miał takie autko to fap fap!
czemu Ci debile niszcza te samochody?
na chuj w tym aucie taka moc? z czego na droge da sie przelozyc 25% z niej?
jeszcze pacan nawet kierownicy nie umie trzymac
tak to jest; dzieci jaraja sie moca, a prawdziwi kierowcy zawieszeniem...
na chuj w tym aucie taka moc? z czego na droge da sie przelozyc 25% z niej?
jeszcze pacan nawet kierownicy nie umie trzymac
tak to jest; dzieci jaraja sie moca, a prawdziwi kierowcy zawieszeniem...
300KM by wystarczyło i tak trakcji niema wiec po huj
wasiuu napisał/a:
Co niby ma takie stare próchno, czego miałoby nie być w nowym aucie? BTW, pierwsze seryjnie produkowane auto z common rail, to Alfa 156, a sam system został wynaleziony przez Fiata i sprzedany Boschowi. A pierwszym autem z silnikiem diesla z bezpośrednim wtryskiem był Fiat Croma.
VW to gówno, które nigdy nie było zaawansowane technicznie, ani innowacyjne. W obecnych czasach dodatkowo jest awaryjne.
! ! ! Gay Detected ! ! !
Nażelowany miłośnik taniej włoszczyzny się znalazł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów