736KM 2.0L 16V
trzeba przyznać że ma jebnięcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
tataPszemka napisał/a:
Spierdolić takiego klasyka
Golf MK1 mógłby byc klasykiem, gdyby wieśniaki nie zabrały się za jego tuningowanie. Teraz wstyd kupić golfa bo kojarzy się jednoznacznie.
Jak dla mnie tego typu auta w oryginale wyglądają dużo lepiej, kolekcjonersko.
Jak dla mnie tego typu auta w oryginale wyglądają dużo lepiej, kolekcjonersko.
Cytat:
! ! ! Gay Detected ! ! !
Nażelowany miłośnik taniej włoszczyzny się znalazł
Sam, kurwa, jesteś pedał. Żaden ze mnie miłośnik włoszczyzny, podaję tylko fakty. Jeżdżę Oplem i tak daleko mi do Fiata jak do VW. Względnie skusiłbym się na AR Giuliettę, albo na następce 159 jeśli w końcu się pojawi. Alfa przynajmniej ma piękną stylistykę i każda wygląda lepiej niż cała oferta Wieśwagena razem wzięta. A żelem, to ci pewnie pod celą zwieracz zwilżali.
Co to kurwa za golf jak z golfa ma tylko zegary i nawiewy
wasiuu napisał/a:
Jeżdżę Oplem i tak daleko mi do Fiata jak do VW
Tak się składa że w Oplach są Fiatowskie diesle.
Niby coś tam wiesz ale ... słabo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów