Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, jak ja kocham słowo "gimbus" -.-
pojazd po starych? to jest kurwa sadistic! tu się nie pierdoli w tancu! a wasze słowo gimbus nie wyraża więcej niż tysiąc słow więc pal pizde z tym pociskiem bo jest żenujące ;x
Mówi człowiek, który na sadisticu zarejestrował się wczoraj.
, przeglądam sadistica od ponad 2lat, czy do tego potrzebowałem konta?
Mówi człowiek, który na sadisticu zarejestrował się wczoraj.
@karas1989
no pojechałeś ze mną równo...ja wiem,że masz mi za złe,za to co zaszło,ale rozumiesz,ja nie wiedziałem,pojęcia nie miałem,chciałem nakręcić to wideo dla jaj,skąd mogłem wiedzieć,że to twoja stara,tam wtedy,w tym parku.Akcja miała być prosta, znajduję jakąś babę z meliny,płacę 5zł,a ona obciąga mojemu psu,ja kręcę to telefonem wrzucam na sadola i są jaja.Przysięgam,że nie wiedziałem,że ta co siedziała to była twoja stara,zagadałem,piwo dałem,fajkę,zgodziła się to nakręciłem ten film,nawet więcej jej dałem,bo z połykiem wzięła,uczciwy jestem,miała dostać 7zł,dałem jej dyszkę,miała za chwilę przynieść resztę i się nie pokazała,ale niech tam,moja strata,powiedz,że pozdrawiam i niech zatrzyma sobie te 3zł,albo kupi dziecku co fajnego...
Urzekła, mnie, twoja, historia, więcej, przecinków, nie, dało, się, wjebać, żałosny, palancie?
Jesteś skrajnie niesmaczny. Ni to śmieszne, ni to pocisk. Co więcej, co inteligentniejszy tutaj będzie wiedział na przyszłość z kim się ma do czynienia w twoim wypadku i chyba nawet nie pozwoli sobie na odpowiedź na twój post.
Wielki minus dla gatunku ludzkiego. Chociaż pochlebiłem ci najpewniej z tym "ludzkiego".
Wszystkiego dobrego. Zmądrzej, lub umrzyj.
przeglądam sadistica od ponad 2lat, czy do tego potrzebowałem konta?
Koleś, który codziennie przechodzi obok kościoła, nie jest od razu katolikiem/wierzącym/praktykującym.
Twój argument jest kulawy jak Herr Flick z Gestapo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów