Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo inteligentny pojazd na starych...
ale czego wymagać od gimbusa co z podstawówki jeszcze nie wyszedł
pojazd po starych? to jest kurwa sadistic! tu się nie pierdoli w tancu! a wasze słowo gimbus nie wyraża więcej niż tysiąc słow więc pal pizde z tym pociskiem bo jest żenujące ;x
no pojechałeś ze mną równo...ja wiem,że masz mi za złe,za to co zaszło,ale rozumiesz,ja nie wiedziałem,pojęcia nie miałem,chciałem nakręcić to wideo dla jaj,skąd mogłem wiedzieć,że to twoja stara,tam wtedy,w tym parku.Akcja miała być prosta, znajduję jakąś babę z meliny,płacę 5zł,a ona obciąga mojemu psu,ja kręcę to telefonem wrzucam na sadola i są jaja.Przysięgam,że nie wiedziałem,że ta co siedziała to była twoja stara,zagadałem,piwo dałem,fajkę,zgodziła się to nakręciłem ten film,nawet więcej jej dałem,bo z połykiem wzięła,uczciwy jestem,miała dostać 7zł,dałem jej dyszkę,miała za chwilę przynieść resztę i się nie pokazała,ale niech tam,moja strata,powiedz,że pozdrawiam i niech zatrzyma sobie te 3zł,albo kupi dziecku co fajnego...
- Nasz obywatel zarabia 2500 dolarów z czego na życie wydaje 1100
- A co robi z resztą? (pyta Komorowski)
- A co mnie to obchodzi ?
- Nasz obywatel zarabia 1100 złotych a 1600 wydaje na życie"
- A skąd bierze resztę (pyta Obama)
- A co mnie to obchodzi?
Przeróbka suchara z lat 70. tylko ze zmienionymi nazwiskami. Najgorsze jest to, że zmieniają się tylko nazwiska.
@karas1989
no pojechałeś ze mną równo...ja wiem,że masz mi za złe,za to co zaszło,ale rozumiesz,ja nie wiedziałem,pojęcia nie miałem,chciałem nakręcić to wideo dla jaj,skąd mogłem wiedzieć,że to twoja stara,tam wtedy,w tym parku.Akcja miała być prosta, znajduję jakąś babę z meliny,płacę 5zł,a ona obciąga mojemu psu,ja kręcę to telefonem wrzucam na sadola i są jaja.Przysięgam,że nie wiedziałem,że ta co siedziała to była twoja stara,zagadałem,piwo dałem,fajkę,zgodziła się to nakręciłem ten film,nawet więcej jej dałem,bo z połykiem wzięła,uczciwy jestem,miała dostać 7zł,dałem jej dyszkę,miała za chwilę przynieść resztę i się nie pokazała,ale niech tam,moja strata,powiedz,że pozdrawiam i niech zatrzyma sobie te 3zł,albo kupi dziecku co fajnego...
weź mi napisz więcej takich bajek na dobranoc, dobrze się czyta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów