Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Snajper*/strzelec wyborowy - Uzywajmy naszego ojczystego jezyka gdy tylko sie da, prosze uprzejmie, bo to jeden z najpiekniejszych jezykow na swiecie.
Piszesz coś takiego nie używając polskich znaków?
Snajper*/strzelec wyborowy - Uzywajmy naszego ojczystego jezyka gdy tylko sie da, prosze uprzejmie, bo to jeden z najpiekniejszych jezykow na swiecie.
Zrob mi laske i pisz uzywajac polskich znakow, dziekuje
Zrob mi laske i pisz uzywajac polskich znakow, dziekuje
Ty również możesz zacząć pisać używając polskich znaków.
Ironia (grec. εἰρωνεία eironeía, dosłownie „przestawienie, pozorowanie“) – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
Jest jedna rzecz która niemiłosiernie mnie wkurwia. A konkretnie gdy ktoś próbuje być mądry a nie ma pojęcia o czym mówi. Snajper nie równa się kurwa strzelec wyborowy. Jako żołnierza strasznie mnie to irytuje. Jeśli nie wierzysz mi, posłuchaj przynajmniej kilku słów od Pana generała Różańskiego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów